30 dolar 600 TL mi ediyor? Tamam oyun fiyatlari yükseldi ancak oyunlar dolar karşılığının üstunde çıkmıyor.@Osman Nuri23 Tahmin edemeyince hesap mı yapamamış oluyoruz? Steamda ki tüm oyunlar zam yaptı ve bende 30 dolara göre hesapladım. Boş yapmanın lüzmu yok.
Hocam diğer oyunda 30 dolar değil mi? Bunda da 100ü geçmese iyi olurdu. 540 olanlar şaheser oluyor genelde.
60 dolardan çıkıyor artık AAA oyunlar ki bu oyuna göre 30 dolar düşük.Hocam diğer oyunda 30 dolar değil mi? Bunda da 100ü geçmese iyi olurdu. 540 olanlar şaheser oluyor genelde.
Hesap yapamamışsın dememişki?@Osman Nuri23 Tahmin edemeyince hesap mı yapamamış oluyoruz? Steamda ki tüm oyunlar zam yaptı ve bende 30 dolara göre hesapladım. Boş yapmanın lüzmu yok.
Bazı firmalar steamın %5'lik komisyonunu da ekliyor dostum. Bende biliyorum 30 doların 600 tl olmadığını.30 dolar 600 TL mi ediyor? Tamam oyun fiyatlari yükseldi ancak oyunlar dolar karşılığının üstunde çıkmıyor.
Oyun = Rockstar30 dolar 600 TL mi ediyor? Tamam oyun fiyatlari yükseldi ancak oyunlar dolar karşılığının üstunde çıkmıyor.
Oyun bayağı ucuz, indirim beklersek bizim ayıbımız. Adamlar jest yapmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.