Sons of The Forest sistem gereksinimleri ne olur?

Wenox

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunun çıkmasına az kaldı ama hala sistem gereksinimleri paylaşılmış değil. Sizin tahminleriniz nedir?

Dlss kalite. Bazen kar falan yağdığında nadiren 45 50 fpslere düşüyor. Hp victus 16 laptop.
Bence gayet normal. Ekran kartınızın Watt değeri düşük olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka birşey? Oyunun optimizasyonu kötü demek yerine tüm seçenekleri sunuyorsunuz. :D
Videoda da gördüğünüz gibi adam gayet iyi FPS'ler alıyor. YouTube'da baktığım zaman FPS'ler gayet normal. Sadece sizde böyle oluyorsa demek ki cihazınızda bir sorun var veya oyun ayarlarınızda fazla olan bir şey var. Hemen oyunun optimizasyonu çöp diyen sizsiniz.

Sizce bir bilgisayarın verdiği fps tartışılırken tek husus ekran kartı mıdır? Videodaki adamda i7 13th işlemci var

Sizce bir bilgisayarın verdiği fps tartışılırken tek husus ekran kartı mıdır? Videodaki adamda i7 13th işlemci var.
Ekran kartından başka bilgi vermiyorsunuz bana ben nereden bilebilirim senin işlemcini? Madem tek husus ekran kartı değil işlemcini de söyleyeceksin bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı