Geçemiyorum.
Ama geçeceğim, kararlıyım.

Ben de 172 yaptım aslında ama şu kontrol aşamasında geçemedim gitti 170'i.Geçemiyorum.Ama geçeceğim, kararlıyım.
E-posta doğrulaması yapmanız gerekli.Giriş yapmama rağmen test sonucunda yandaki sıralamada yer alamıyorum, nedenini bilen var mı?
Ben hala hile kısmını geçmeye çalışıyorum. 175 yaptım ama hile testi kısmında 170'i geçemedim gitti.Geçtim.Ama çok uzun süre liderlikte kalamayacağım gibi gözüküyor. Elimden geleni bu karşılaşmada yapacağım. (Elim demişken biraz sonra ellerim alev alacak.
)Eki Görüntüle 784521
Bildirimlere bakın. Anti-hile koruması var 100 üzeri skor aldığınızda reCAPTCHA tarzı resimdekileri benzer bir hızda yazıp doğrulamanızı istiyor.Giriş yapmama rağmen test sonucunda yandaki sıralamada yer alamıyorum, nedenini bilen var mı?
Hmm. O zaman ben şimdiden uğraşmaya başlayayım.Ben hala hile kısmını geçmeye çalışıyorum. 175 yaptım ama hile testi kısmında 170'i geçemedim gitti.![]()
Bildirimlere bakın. Anti-hile koruması var 100 üzeri skor aldığınızda reCAPTCHA tarzı resimdekileri benzer bir hızda yazıp doğrulamanızı istiyor.
Hmm. O zaman ben şimdiden uğraşmaya başlayayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.