Sonumuz ne olacak?

İnce düşünmeden oy verdiğimiz için bu haldeyiz değil mi :)
Damn.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle. Her söylenene inanmamamız lazım. Bu yüzden okuyup, araştırıp ve en önemlisi de başkasının kararına saygı duymamız lazım.
Hep aynı b**. Hep aynı b**u sorup duruyorsunuz. Yani skandal resmen. Herkes işini yapacak. Ve dua edeceğiz. Yapılacak başka bir şey yok. Kıraathane paslaşmasına olabildiğince engel olmak gerek bu forumda.
Her zaman yapacak bir şeyler vardır. Önemli olan umudumuzu yitirmememiz.

Çok argo konuşmak istiyorum ama içim el vermiyor. Bugunlerde kıçı gıytırık bi sıvı soğutma bakayım dedim aliexpressten 35 dolar yani 35 tl gibi düşünülebilir diğer ülkelerde. düşünsenize 35 Tl ye sıvı soğutma alıyorsunuz. Gel gelelim ülkemize! 150 Tl ye takabul ediyor. Sıvı soğutma için 150 Tl çok uygun diyenleri duyar gibi oldum aslında. Hadi Core i7-8700K içinde aynısını söyleyin. Fabrika çıkışlı fiyatının 4.5 katını da ödemek zorunda olduğumuzu da söyleyin! Bıktık yahu bu dolar euro muhabbetinden. Hiç birşey alamaz olduk. Lanet olsun bu halde olmamızın sebebine. Yahu Dark R30 kasa alacaktım ki 350 liradan fazla diye alamadım. Daha bugün baktım 530 lira olmuş gelde çıldırma arkadaş!

Son düzenleme:
Bazı kelimeleri kullanarak insanları kandırmak çok kolay bir şeydir. Özellikle de dini noktalarda bu millet gerçekten bilgisiz. Araştırmayı bilmiyor, kulaktan dolma bilgilerle ameliyat yapıyor kendince.

Bir de şöyle bir algı var. ''Bunların arasında en az kötü olan yine X partisi, diğerlerine oy verilmez, mecburen buna oy vereceğiz.'' Bunu söyleyene ben de diyorum ki: Neden kötüsüne yahut daha az kötüsüne razı oluyorsun? Memnun değilsen daha iyisinin gelmesi konusunda biraz uğraş ver. Konuşarak pek de bir şey değiştirilemez, icraat da gerekir. Milletimizin sorunu da bu işte. Düşünüp düşünüp yapmadıkları işler.

Şu anda iktidarda olan partiyi körü körüne savunup ''mazot çok pahalı'' diye ağlayan bir seçmen var.

Oy kullanmak bir nevi ölümlerden ölüm beğenmek gibidir. Hangi kısma mührü basarsan gelecekte memnun olacağın ya da olmayacağın iktidar o olacak. Günümüzde ülkeyi iyi bir yerlere taşıyabilecek bir grup mevcut değildir bana göre. Ve ben daha az kötüye razı olmam.

Oyu kullanıp kullanmamak seçmene kalmış bir şey. Oyunu elbette kullan ama şimdiye kadar ülkeyi b*k çukuruna sürükleyenleri göz önünde bulundurarak kullan reyini.

Oy verip vermeme konusunda kendi iradeni kullan biraz. Anan-baban-çevrendekiler X partisine oy veriyor diye koyun sürüsü psikolojisi ile X partisine verme oyunu. 15-16 senedir iktidarda olan bu fırka ülkeyi şaha mı kaldırdı? Bomba patlayacak diye sokağa çıkmaya korkan insanlar var.

Bir de unutmadan şunu ekleyeyim. Dağdaki çobanın oyu ile Aysun Kayacı'nın oyu birdir.

Konya'da yaşadığım süre içinde birçok şey öğrendim bunlardan biri de halkın gerçekten uyuduğudur. Kimse ülkenin nereye gittiğini düşünmüyor ve "NİYE" diye düşünmüyor. A Haber'e göre zaten ülke güllük gülistanlık.

Şeker fabrikalarımız satıldı, eğitimin nereye gittiği belli değil, Dolar ve Euro almış başını gidiyor... Daha neler neler var sayacak. Bence artık gerçekten ülke adına değişim zamanı gelmiştir. Hükümet fetö lafını getirdi ve kendi gibi düşünmeyen herkese fetöcü gibi davranıyorlar, Artık gerçek vaatler duymak istiyorum 16 yıldan beri halkımız uyuyor. Türkiye için uyanma vakti. Artık TAMAM.
Eninde sonunda değişiklik olacaktır. Kimse dünyada kalıcı değildir. Nice kişiler geldi geçti. Teknolojiye ve eğitime önem vermeyip betona devam ettiğimiz sürece gelişemeyecegiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı