- Makaleler
- 3
Boşver takma kafana. Zaten reddettiyse bir şey yapamazsın ki. Eninde sonunda seni de seven birisini bulur mutlu olursun. Belki de bisiklet sürerken yanlışlıkla sana çarpar. Kim bilir? 
En beğendiğim yorum.Boşver takma kafana. Zaten reddettiyse bir şey yapamazsın ki. Eninde sonunda seni de seven birisini bulur mutlu olursun. Belki de bisiklet sürerken yanlışlıkla sana çarpar. Kim bilir?![]()
Haklısın belki de.[emoji16]Hayattan keyif almak daha mantıklı. Yaptığın gibi bisiklet sürerek eğlenmene bak. Bir gün bisikletinle birine çarparsın ilerde eşin olur bilemezsin.
Bende aynı durumdayım artık umrumda değil akşamları bisikletle arkadaşlarla takılıyorum bendeReddetti arkadaşlar. Benimle de konuşmuyor. Pek de umrumda değil artık. Arkadaşlarla bisikletleri alıp sürüyoruz, takılıyoruz. Günüm daha güzel geçiyor. 2 saate yine arkadaşlarla buluşacağım. Tatilim güzel geçiyor yani şu an. Her şey kız değilmiş. Benim tek sevindiğim özgüvenimin artması. Normalde bunu pek yapamazdım.
Hepinize teşekkür ederim.
@SkyLord06TR kardeşim sen baya merak ediyordun etiketleyeyim seni.![]()
Hakkında hayırlısı olsun. Reddeydiyse boşver. Çoğunun burnu kalkık. Kendilerini birşey sanıyorlar. Bende uğraşmıyorum. Hayatıma bakıyorum.Bakalım neler olacak? Kafamda yaptım planımı artık ne olacaksa olacağına varsın.
Büyüdükçe özgüvenim de artıyor. Söylemekte çekinmiyorum artık. [emoji16]Duygularını saklama üç kere denedim üçünde de reddedildim.Sana uygun birileri de illa olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.