Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
Çok uzun süredir Xbox kolu alma hayalim vardı fakat Dualsense'in teknolojileri yüzünden Xbox Controller almaktan hep vazgeçmiştim. Sonrasında zam vs. geldi derken sonunda bugün bir indirim sayesinde Xbox 9. Nesil Controller'ı da almış bulunmaktayım. Yıllardır PC'de çakma kolla oyun oynayan ve 1 yıl PS4 kullanan biri olarak Dualsense hiç problem yaratmamıştı fakat Xbox Controller ilk aldığımda bir afallattı fakat şu an iyice alıştım kola.
Açıkçası hangi daha iyi sorarsanız cevap veremem çünkü Xbox Controller'ı yeteri kadar denemedim. Fakat ilk izlenimde PC'ye kesinlikle daha kolay bağlandığı ve oyunların direkt tanıdığı bir gerçek. Dualsense gibi bir sürü yazılım ve sürücü ile uğraştırmıyor. Sadece uygulamasından güncelleme yapmam gerekiyordu. Onu da yaptım zaten.
Açıkçası hangi daha iyi sorarsanız cevap veremem çünkü Xbox Controller'ı yeteri kadar denemedim. Fakat ilk izlenimde PC'ye kesinlikle daha kolay bağlandığı ve oyunların direkt tanıdığı bir gerçek. Dualsense gibi bir sürü yazılım ve sürücü ile uğraştırmıyor. Sadece uygulamasından güncelleme yapmam gerekiyordu. Onu da yaptım zaten.