Sonunda Opera GX çöpünden kurtuluyorum

Benimde merakla beklediğim olay o , şuan 2 dolar birikti bende 1 dolar daha olduğunda çekeceğim.
15 BAT olsa çekerdik.
Brave ana sayfası pek kullanışlı değil. Güzel görünmesi için bu eklentiye bakabilirsiniz. Ben de kullanıyorum çok güzel.

Masaüstü arkaplanım @Affansen sayesinde muhteşem, görev çubuğu da şeffaf. Bravede arkaplan'la oradaki resim nasıl eşitlenir?
 
Ya sabır... Bırakıyorsan bırak, neyin artistliğini yapıyorsun? Ne için bıraktığını sorsam kulaktan dolma bilgilerle iki üç kanıtsız güvenlik sorunu sayarsın o kadar. Bir şeye çöp demek için yeterli bilgiye sahip olmadan böyle hareketler yapmayın, komik oluyor.

Opera'yı savunmuyorum, yaptığınız hareket doğru değil diyorum sadece.
 
Ben Opera GX kullanıyorum ve çok memnununum gayet güzel tarayıcı. Performans konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
 
Hocam Opera kullanıyorum Vivaldi ya da Brave geçmem için sebep var mı? Opera'dan daha iyi yaptıkları şey nelerdir?
Vivaldi de çok güzel özelleştirme seçenekleri var ve arayüz biraz daha kullanışlı.
Brave ilk reklam edildiği zamanlarda denemiştim direktmen chrome'u sırtlayıp almışlar :D Ama hazır olarak şu internet sayfaları hızlı açılsın diye resim optimize etme ayarı vardı ya onu açmışlardı kendileri o kadar.

Eğer çok fazla kaynak harcamasını istemiyorsan chrome://flags adresine girip oradan ayarlama yapmalısın. Bir de donanım ivmesini açman/kapaman gerekiyor. Bu ayar ekran kartıyla alakalı bazı sistemlerde kapamak daha iyi sonuç veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı