Sonunda VDSL'e geçtik!

Hocam sizin bölgenizde port var. Twitter üzerinden @krc_ysf ve @ttdestek kullanıcılarına etiket atarak VDSL porta geciş yapmak istediğinizi belirtin. Yardımcı olmaya çalışırlar.

Hocam 6 senedir var bu altyapı fakat her müdürlüğe gittiğimde yok diyorlar beni mi kandırıyorlar anlamıyorum.

Hocam 6 senedir var bu altyapı fakat her müdürlüğe gittiğimde yok diyorlar beni mi kandırıyorlar anlamıyorum.
Benim dediğimi deneyin. Daha iyi yardımcı olurlar. Müdürlük genelde ilgilenmiyor. Bizim arkadaşın binadaki kutusunu değiştirmeleri 2-3 ay sürdü. Takılmayın fazla.

Hocam fiber ise sizin orası ile alakanız yok. Tt taahhüt bitince Türknet e geçiş yaparak 100 mbps down 8 upload 85 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.
Sağ olun hocam. Ben internet konusunda bayağı cahilim de. :D Ama bu internet neden bu kadar oynak? Bu sefer de indirme hızı arttı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210408-201842_Chrome.jpg
    Screenshot_20210408-201842_Chrome.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 48
Hocam fiber ise sizin orası ile alakanız yok. Tt taahhüt bitince Türknet e geçiş yaparak 100 mbps down 8 upload 85 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz.
Hocam bende TurkNet altyapı sorgulamasında en yüksek 100 Mbps diyor da, kullanabilirim değil mi 97 Mbps civarında? Bir de neden TurkNet TT'a göre bu kadar ucuz?

Hocam bende TurkNet altyapı sorgulamasında en yüksek 100 Mbps diyor da, kullanabilirim değil mi 97 Mbps civarında? Bir de neden TurkNet TT'a göre bu kadar ucuz?
Turknet müşteri hizmetleri barındırmıyor. Bazı yerlerden kısarak fiyatlara yansıtıyor. Fiber kullanıp 120 mbps alan bile tanıyorum. Evde gpon cihazı var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı