Sony kamera yazılımı önerisi

Makaleler
2
Arkadaşlar kaç aydır çözemediğim bir sorunu size sormak istedim, şimdi ben M4 Aqua kullanıyorum, telefonda otomatik ve manuel mod var, şimdi mesela bir iç mekanda resim çekiyorum otomatik mod çok dandik çekiyor, manuel ile çekiyorum sanki farklı bir kamera ile çekilmiş gibi bir fark oluşuyor, bazen de açık doğada otomatik modda resim çekiyorum o kadar iyi çekiyor ki, ışık dengesi renk tonları üst seviye telefon gibi çekiyor bu kameraya farklı bir kamera uygulaması veya başka bir şey yaparak bu sorunu giderebilir miyim?
Bir de yazın Z5 almayı düşünüyorum onda da böyle bir sorun var mıdır?

Yaza kadar bekleyecek isen X performance almalısın bence oda z5 den biraz daha fazla olur fiyatı. 1080p ekran sd820 cpu daha ne olsun. Ama türkçe çok az kaynak var. Fiyatı tam olarak ne kadar ve tam olarak ne zaman satışa sunulacak bir bilgi bulamadım. Haziran gibi diyorlar fiyatta 700€ diye bilgiler buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı