Sony MDR-XB50APB alınır mı?

darkswordtr

Picopat
Daha fazla  
Bass kalitesi ve yüksek ses seviyelerine ulaşabilmesi konusunda övgü almış, Sony MDR-XB50APB yaklaşık 210 TL. Bu kulaklığın kalitesinde, daha ucuz, fiyat performans kulaklık varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplar için teşekkürler. Biraz geç cevaplamış olsam da XB50APB dün elime ulaştı ve daha 1 saat oldu kullanalı. 200 TL'nin hakkını verdiğini söyleyebilirim. Daha önce kullandığım 5-10 TL kulaklıklardan sonra çok iyi geldi. Ben, 5 liralık kulaklığı bile 4 sene bozulmadan kullandım ve hala çalışıyorlar. Umarım ömrü uzun olur. G230 ile XB50APB karşılaştırmak isterdim ama biri headset ile kulak içi kulaklığı karşılaştırmak ne kadar doğru olur bilemedim...

Ekleme: Şu KZ ZSN Pro'da çok kişi tarafından övülmüş. Önümüzdeki ay onu da alacağım. Alırsam fikirlerimi belirtirim bu konuda.

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkürler. Biraz geç cevaplamış olsam da XB50APB dün elime ulaştı ve daha 1 saat oldu kullanalı. 200 TL'nin hakkını verdiğini söyleyebilirim. Daha önce kullandığım 5-10 TL kulaklıklardan sonra çok iyi geldi. Ben, 5 liralık kulaklığı bile 4 sene bozulmadan kullandım ve hala çalışıyorlar. Umarım ömrü uzun olur. G230 ile XB50APB karşılaştırmak isterdim ama biri headset ile kulak içi kulaklığı karşılaştırmak ne kadar doğru olur bilemedim...

Ekleme: Şu KZ ZSN Pro'da çok kişi tarafından övülmüş. Önümüzdeki ay onu da alacağım. Alırsam fikirlerimi belirtirim bu konuda.
Zsn pro ile kıyaslama imkanı buldunuz mu hocam ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı