Çözüldü Sony Vaio 71811m Formata Başlatma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
USB yi WintoBoot programıyla hazırladım. Technopat' ın Youtube kanalındaki videodaki gibi USB yi Fat32 formatında biçimlendirdim. Yani herşey doğru. Ama BIOS' u çok garip. Mesela siz External Device seçmiş diyorsunuzda onun üstüne gelip Enter' a basılmıyor gibi bir şey yani. 0 Tepki ha basmışsın ha basmamışsın gibi bir değişiklik olmuyor. Video çekip mi koyup napim anladım. BIOS' müdahala edemiyor sadece External Device Boot' u Enabled yapabildim. Belkide olmuyordur USB den format bu leptop modelinde. Acaba böyle bir şey olabilir mi ?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar az önce fark ettim. USB NTFS formatında boot ediliyor. Ne kadar saçma değil mi ? Ben USB' yi Sağ tık biçimlendirden Fat32(Varsayılan) seçip biçimlendiriyorum. Sonra Wintoboot programında da Fat32 yazdığı halde ISO dosyasını seçip boot ettiriyorum. Boot etme işlemi bittikten sonra bakıyorumki USB gene NTFS formatında. Aklımda deli sorular... :technopat: :technopat:
Siz ilk formatlıyorsunuz birde WinToBootic programı formatlıyor. Program USB'yi NTFS formatlıyor. Windows 7 USB/DVD and Tool programını kullanın.

Başka bir programla USB yi hazırladım. Windows 8' i kurmuş bulunmaktayım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı