Sony Vaio format atmak

Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sony Vaio VPCEB4L1E model bilgisayar var. Laptopun diskinde sıkıntı olduğu için bilgisayar açılmıyordu. Yeni HardDisk aldım mecburen. Şimdi gelelim asıl meseleye bilgisayarcı nasıl format attı bilemiyorum fakat ben bir türlü BIOS'una ulaşamadım. Asist tuşuna bastığım halde bilgisayar normal açılıyor ve bir türlü BIOS'a giremiyorum. BIOS'a nasıl girebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dediğiniz bilgisayarcı PC'ye UEFI kurulum yaptıysa Windows'tan doğrudan BIOS'a girebilirsiniz. Bu videoyu izleyin ve dediklerini yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer dediğiniz bilgisayarcı PC'ye UEFI kurulum yaptıysa Windows'tan doğrudan BIOS'a girebilirsiniz. Bu videoyu izleyin ve dediklerini yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sony destek adresini arayıp tek kullanımlık kodu aldım ve BIOS'ta olan şifreyi kaldırdım artık şifre istemiyor. Şimdiki Sorunum ise USB'den boot seçeneği çıkmıyor.

Boot ekranında sadece bunlar var.
20171208_180659.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı