Sony Vaio Kernel Panic

omerrr

Hectopat
Daha fazla  
Meraba arkadaşlar benin sony vaio i3, hd graphics 3000 dizüstü bilgisayara mac os x mavericks kurmak istiyordum. Mac i boot ettim siyah ekranda yazılar doluyor. Dil ayarına geçmesi gerekirken beyaz bi ekran çıkıyor. Üzeri çizgilerle dolu ne yapmalıyım.. Şimdiden herkeze teşekürler.

IMG_20140829_194041.jpg
IMG_20140829_194108.jpg
IMG_20140829_194128.jpg

Ekran kartı hatası var. Ekran kartı için id ekleyerek deneyin.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/intel-hd-graphics-igplatfomid-veritabanı.48888/

Dün gece araştırdım aynen ID ekleyerek açıldı ama USB den her girdiyimde ID girmek zorunda kaldım kaydettiremedim yani. Neyse kurulumu sonrasında başarıyla gerçekleştirdim. Masa üstüne ulaştım UEFI desteyim yoktu sanırım bende Chameleon Bootloader yükleme rehberinden yaptım oldu ama bu kezde açılırken
IMG_20140830_173110.jpg
Kernel extensions hatası cıktı. Ne yapmalıyım.

Bu arada forumda okumuştum kernel extensions kısmındaki yazıları sil diye yaptım sadece oradaki yazılar gitti çözüm olmadı.

Ekran kartınızla ilgili hata alıyorsunuz.
-x komutu ile açıp ekran kartını yüklemeyi deneyin. yazmış olduğunuz id numarasını Chamelon Wizard ile başlangıç ayarları olarak kaydedin.

Ekran kartınızla ilgili hata alıyorsunuz.
-x komutu ile açıp ekran kartını yüklemeyi deneyin. yazmış olduğunuz id numarasını Chamelon Wizard ile başlangıç ayarları olarak kaydedin.
Chamelon Wizard indirdim ID nasıl kayıtedicem anlatabilir misiniz.

Son düzenleme:
Chameleon Wizard - HackintoshOSX.com

Basit bir arayüzü var yapılandırma dosyasını sistemin içerisinde Extra klasörünün içine kaydetmek yeterli. Bir de sistem tanımı olan Smbios dosyasını da aynı klasöre kaydetmek yeter. Biraz kurcalayınca anlarsın kolay bir yapıya sahip.
Ben Chamelon Wizard programa yabancıyım ID nereye kaydedip o şekilde başlatıcam anlamadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı