Sony WH-CH700N

Bildiğiniz üzere Sony kulaklık alanında ilerde ve önde gelen bir firmadır. Yaptığı çoğu kulaklık modeli ile kullanıcılarını mutlu eden Sony çıkarmış olduğu WH-CH700N isimli kulaklığı ile benim ilgimi çekmiş ve almamı sağlamıştır. Öncelikle kulaklığı Heathrow hava limanından aldığımı belirtmek isterim. İngiltere deki çoğu elektronik mağazanın fiyatından daha ucuz. Fiyat olarak 80 Pound. Benim kanaatimce çoğu fiyat ölçüsündeki kablosuz kulaklıklardan daha iyi performans vaat ediyor. Bu arada 3 farklı renk ile geliyor. Bunlar siyah, gri ve mavi.

20180902_142545-min.jpg

Kutu İçeriği:
  • Kulaklığı kablolu kullanmak için 1 metre uzunluğunda kablo.
  • Kulaklığı şarj etmek için Micro-USB
20180902_142322-min.jpg

Özellikler:
  • 35 saate kadar varan kablosuz deneyimi.
  • NFC teknolojisi. Telefonunuzun NFC desteğini açtıktan sonra sol kulak kupasına dokundurarak telefonu eşlemek. Bana göre fazla gereksiz bluetooth duruken.
  • Aktif Noice Canceling özelliği.
  • Quick Charge desteği ile 10 dakika şarj ile 1 saatlik yüksek kalite müzik dinleme keyfi.
  • Siri, Google gibi sesli yardımcılar ile çalışma.
  • 10-15 metre arası kesintisiz iletişim. duvarlar hariç çünkü bulunduğum odadan çıkıp iki oda ileriye gidince kesilmeler başlıyor.
  • Uygulamayı ''Sony Headphones Connect'' indirirseniz çok sayıda ayar yapmak mümkün.
Artı noktaları:
  • Kulak yastığı çok başarılı. Uzun kullanımda kafamda herhangi bir ağrı yapmadı.
  • Bass konusunda gayet başarılı.
  • Uygulaması ile çok sayıda ayar yapmak mümkün.
  • Gayet hafif. 240 gram civarı.
Eksi noktaları:
  • Ne yazık ki 80 Pound. Günümüz kuru ile 670 Türk Lirası.
  • Bu kulaklık Türkiye'de 800 Türk Lirasına satılıyor...
Sonuç olarak kulaklık gayet başarılı tek sıkıntısı ülkemizdeki fiyatının yüksek olması ve bana göre güzel ses ve rahatlığa sahip olması beni mutlu etti.
Bu arada bu benim ilk incelemem umarım güzel olmuştur. Resimleri çeviremedim kusura bakmayın. :D
İyi günler ve forumlar...

20180902_142336-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı