Sony Xperia 5 IV alınır mı?

Hocam konuş diyen yok zaten. 😀

Telefon olarak daha çok Japon veya Kore markası tercih etmeyi düşünüyorum. Samsung tecrübem oldu. Bir de Sony'i deneyeyim. Bu telefonu almak istememin nedeni carl zeiss lens olması.

Karışmak istemem ama Çin malı çakmalara para vermektense Sony daha iyidir.

2015'in amiral gemisi olan Sony Xperia Z5 Premium telefonu 1 yıl kullandım. Kendisi şu anda ölü. Açılana kadar 80 derece olup kapanıyor. Bazen derin dondurucunun içerisinde maziye dönmelik açıyorum. Ekranı 4K, kamerası 4K.

2015'in amiral gemisi olan Sony Xperia Z5 Premium telefonu 1 yıl kullandım. Kendisi şu anda ölü. Açılana kadar 80 derece olup kapanıyor. Bazen derin dondurucunun içerisinde maziye dönmelik açıyorum. Ekranı 4K, kamerası 4K.
Hocam becerinizi hayran kaldım 80 derece ne? 😂

Alınır, Sony kalitelidir. Bakmayın siz olumsuz yorumlara.
Neymiş efendim Ayfonmuş. iPhone benim isteklerimi karşılamıyor ve tipime uygun da değil. Android'çi olarak doğduk Android'çi olarak öleceğiz. 😊

Hocam birkaç ay önce telefonumu servise gönderdiğimde Z5 Premium ile YouTube'dan video izleyeyim dedim. Telefon elimde yatakta uzanırken video açıkken uyumuşum. Telefon karnıma düşmüş. Bir kalktım karnım yanıyor. 2 gün acıdı karnım.

Neymiş efendim ayfonmuş. iPhone benim isteklerimi karşılamıyor ve tipime uygun da değil. Android'çi olarak doğduk Android'çi olarak öleceğiz. 😊

Benim derdim fanatizm değil. Donanımı hemen hemen aynı olupta 1, 5-2 katı para vermek mantıklı değil. Ben fiyat performansa bakarım.

Amerika'dan alacaksanız hazır yuvasına gitmişken iPhone alınız efenim 😄 Onlar sim kart yuvasız oluyor Amerika'da. Onlar SIM olayını tarihi karıştırdı. Artık E-SIM'e geçtiler. Ben fiziksel SIM kullanmıyorum diye havanızı atarsınız, şekeri bırakan çaycılar gibi 😆

Benim derdim fanatizm değil. Donanımı hemen hemen aynı olupta 1, 5-2 katı para vermek mantıklı değil. Ben fiyat performansa bakarım.
Neyse, şimdi bu telefonun kutusunda adaptör çıkmıyor. Bunun orijinal adaptörünü nerede bulabilirim?

Amerika'dan alacaksanız hazır yuvasına gitmişken iPhone alınız efenim 😄
iPhone tercih etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı