Hocam konuş diyen yok zaten.
Telefon olarak daha çok Japon veya Kore markası tercih etmeyi düşünüyorum. Samsung tecrübem oldu. Bir de Sony'i deneyeyim. Bu telefonu almak istememin nedeni carl zeiss lens olması.
Hocam becerinizi hayran kaldım 80 derece ne?2015'in amiral gemisi olan Sony Xperia Z5 Premium telefonu 1 yıl kullandım. Kendisi şu anda ölü. Açılana kadar 80 derece olup kapanıyor. Bazen derin dondurucunun içerisinde maziye dönmelik açıyorum. Ekranı 4K, kamerası 4K.
Neymiş efendim Ayfonmuş. iPhone benim isteklerimi karşılamıyor ve tipime uygun da değil. Android'çi olarak doğduk Android'çi olarak öleceğiz.Alınır, Sony kalitelidir. Bakmayın siz olumsuz yorumlara.
Hocam becerinizi hayran kaldım 80 derece ne?![]()
Hocam becerinizi hayran kaldım 80 derece ne?
Neymiş efendim ayfonmuş. iPhone benim isteklerimi karşılamıyor ve tipime uygun da değil. Android'çi olarak doğduk Android'çi olarak öleceğiz.![]()
Neyse, şimdi bu telefonun kutusunda adaptör çıkmıyor. Bunun orijinal adaptörünü nerede bulabilirim?Benim derdim fanatizm değil. Donanımı hemen hemen aynı olupta 1, 5-2 katı para vermek mantıklı değil. Ben fiyat performansa bakarım.
iPhone tercih etmiyorum.Amerika'dan alacaksanız hazır yuvasına gitmişken iPhone alınız efenim![]()
Neymiş efendim Ayfonmuş. iPhone benim isteklerimi karşılamıyor ve tipime uygun da değil. Android'çi olarak doğduk Android'çi olarak öleceğiz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.