Sony Xperia M4 Aqua nasıldır, alınabilir mi?

mert hg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben aslında HTC Desire 626 alacaktım ama pek olumlu yanıt almadım. Ama benim tasarımı hoşuma gitmişti. Şu an M4 Aqua'nın tasarımı pek hoşuma gitmese de almayı düşünüyorum. Yani ikisinden birini alacağım.

Sizce hangisini almalıyım?

Özellikleri

Ekran Boyutu : 5.0 İnç
Ekran Çözünürlüğü : 720x1280 (HD)
Batarya Kapasitesi: 2400 mAh

Yonga Seti (Chipset): Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939
Ana İşlemci (CPU): Quad-core 1.5 GHz ARM Cortex-A53
CPU Frekansı :1.5 GHz
CPU Çekirdeği: 8
İşlemci Mimarisi : 64-bit
Yardımcı İşlemci : Quad-core 1.0 GHz ARM Cortex-A53
Grafik İşlemcisi (GPU) : Adreno 4

Bellek (RAM): 2 GB
Dahili Depolama: 8 GB

Kamera Çözünürlüğü: 13 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü: 5 MP
Video Çözünürlüğü: 1080p
İşletim Sistemi Versiyonu: Android 5.0 (Lollipop)

b_sony-xperia-m4-aqua-1.png

M4 Aqua'nın depolama haricinde hiç bir sıkıntısını duymadım. Pil ve genel performansı çok övülen bir cihaz. Android 6 güncellemesini de alacağı açıklandı. Android 6 ile birlikte flex storage özelliği geliyor. Yani hafıza kartını harici olarak değilde, dahili depolama ile birleşik şekilde algılayacak. Buda telefondaki hafıza sorununu ortadan kaldıracak.Tasarımı da çok hoş bence,ben M4 Aqua tarafındayım.

M4 Aqua'nın depolama haricinde hiç bir sıkıntısını duymadım. Pil ve genel performansı çok övülen bir cihaz. Android 6 güncellemesini de alacağı açıklandı. Android 6 ile birlikte flex storage özelliği geliyor. Yani hafıza kartını harici olarak değilde, dahili depolama ile birleşik şekilde algılayacak. Buda telefondaki hafıza sorununu ortadan kaldıracak.Tasarımı da çok hoş bence,ben M4 Aqua tarafındayım.
Peki bu Android 6 güncellemesi ne zaman gelir ve kesin olarak flex storage özelliği gelir mi ? Gelirse almayı ciddi ciddi düşüneceğim.

Peki bu Android 6 güncellemesi ne zaman gelir ve kesin olarak flex storage özelliği gelir mi ? Gelirse almayı ciddi ciddi düşüneceğim.
Sony güncelleme ile ilgili kesin bir tarih vermedi ama aralık ayının ortalarına doğru vereceğini düşünüyorum. Flex storage özelliği kesin bilgi,internette araştırabilirsin android 6 ile gelen yenilikler diye aratırsan çıkar. :)

Android 6.0 Yenilikleri! - ShiftDelete.Net

Buyurun bende hafıza da takılı kalmıştım şimdi almayı düşünüyorum.
Aynen.

Sony güncelleme ile ilgili kesin bir tarih vermedi ama aralık ayının ortalarına doğru vereceğini düşünüyorum. Flex storage özelliği kesin bilgi,internette araştırabilirsin android 6 ile gelen yenilikler diye aratırsan çıkar. :)
En azından 2016'ya kadar 8 GB ile idare edicez o zaman :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı