Sony Xperia XZ Alınır mı?

O sözü kabul edemeyiz çünkü dediğin şeyleri sadece XZ yapmıyor. XZ modeli iyi telefon. Sony'de iyi markadır. Aynı şeyleri söylemiyoruz anlamamakta ısrar ediyorsun. S7 modelleri XZ'den daha başarılı modeller. HTC 10 modeli de daha iyi bir telefon XZ'ye göre.

O sözü kabul edemeyiz çünkü dediğin şeyleri sadece XZ yapmıyor. XZ modeli iyi telefon. Sony'de iyi markadır. Aynı şeyleri söylemiyoruz anlamamakta ısrar ediyorsun. S7 modelleri XZ'den daha başarılı modeller. HTC 10 modeli de daha iyi bir telefon XZ'ye göre.
Ya ben anlamak istemiyorum ya sen :) ben zaten S7 nin iyi oldugunu kabulleniyorum ama Sony bu telefon icin saydigim degerlere cok daha fazla onem vermis durumda.

Kardeşim dedikleri gibi s7 modelleri xz den daha iyi ancak telefonu kullanacak olan sensin kronik sorunları olmadığı sürece amiral gemilerin özellikleri 3 aşşağı 5 yukarı aynıdır hangi modelin tasarımını arayüzünü beğeniyorsan onu al.almadan oncede git bi mağazada dene telefonları bende yılbaşından sonra xz almayı düşünüyorum.

Sonunda kabullendin, XZ modeli ergonomik olabilir diğer modellerde böyle demek istediğim bu. Öyle bir bahsetsin ki görende diyecek bu işleri sadece XZ yapıyor. Bende bu söylemin yanlış olduğunu söylüyorum. Sen anlamak istemiyorsun. XZ kötü bir telefon değil asla.

Bitti mi tartışmamız. Ben de S7 nin kötü olduğunu söylemiyorum zaten. Neyse gelmiş geçmiş :) Sağlık olsun arkadaş da zaten XZ almış hıyarlısı bakalım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı