Sony XPERİA Z1 Kamera Lensinin Çizilmesi

dendre93

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2016
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıktaki gibi Sony XPERİA Z1 telefonumun arka kamerası çizilmiş bundan dolayı telefonları boğuk çekiyor. Biraz araştırma yaptım diş macunu öneriyorlardı denedim bu sefer biraz daha kötü oldu. Tamindir'in bir videosu var araba cilası(pastasız) ile deniyorlar öncesi sonrası olarak fotoğraflar çekilmiş ve aşırı bir fark var. Sizce denemeli miyim? Servise versem ne kadar süre durur? Bana maliyeti ne olur? Yoksa kendim mi halletmeye çalışmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında benim amacım servise hemen vermek değil, kendim halletmek istiyorum. Yolladığım zaman uzun bi süre telefonsuz kalabilirim. İnternette sirke ile ovalayın falan diyorlar sizce işe yarar mı?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Sizce denemeli miyim?
 
Kardeş bende z3 var benim kamerada çizildi acayip boğuk ve puslu çekiyor sen naptın son durum ne

Uzun süredir foruma girmiyordum kusura bakma yeni gördüm. Yukarıda video linki var o şekilde çözdüm. Arkasında ki çizikler gitti artık eski haline döndü. Tek seferde olmasada işlemi 5 6 kere uygulayınca düzeldi. Bir günde 2 3 defa yap zaten farkını görürsün, defterdeki notları falan fotoğraf çekerken okunmuyordu şimdi rahatlıkla okuyabiliyorsun. Ben araba cilasını A101'den aldım perşembe günleri aktüel ürünler geliyor onlarda araba bakım seti vardı 6,95 TL'ye bir daha geldiğinde alabilirsin. Ben 15 Eylül civarında almıştım belki duruyordur markete uğra bir bak derim. Onda ki sarı olan şeyle uygula.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı