Sony Xperia Z1 vs M4 Aqua vs C4 vs HTC Desire 626 vs 816?

Hangi Telefonu Almalıyım?

• Sony Xperia Z1

Oy: 2 7,7%
  • Sony Xperia M4 Aqua

Oy: 18 69,2%
  • HTC Desire 626

Oy: 2 7,7%
  • HTC Desire 816

Oy: 1 3,8%
  • Sony Xperia C4 (Bütçemi aşmazsa )

Oy: 4 15,4%

• Oy verenlerin toplamı
    26
Bu arada Htc Desire 626' nın arayüzüde aşağıdan yukarıya doğru. SD 410 performans olarak SD 615'in yanına yaklaşamaz. M4 Aqua Htc Desire 626'ya göre daha uzun ömürlü olacaktır. Umarım doğru kararı verirsiniz.
Şuan için kararım M4 Aqua. Şu Android 6 çıksa da özelliklerini görsek.

Şuan için beyaz. Siyah sanki çok düz duruyor. Türkiye'de hangi rengi var başka bilmiyorum ama beyaz daha hoşuma gitti. Sence hangi rengi tercih edeyim?
Ben siyahını çok beğendim,M5'de de siyah alacağım. 2 gün önce Teknosa'dan laptop aldım. Telefonlara da bir göz attım orda M4'Aqua siyahı çok hoş duruyordu.

Ben siyahını çok beğendim,M5'de de siyah alacağım. 2 gün önce Teknosa'dan laptop aldım. Telefonlara da bir göz attım orda M4'Aqua siyahı çok hoş duruyordu.
Ben de canlı gördükten sonra karar vereceğim. Bir yandan da hafıza problemini varsayıp C4'e yönelsem mi diye düşünüyorum. Hala tam olarak karar veremedim. M5 1499 lira benim için fazla.

Fiyatı remi açıklanmadı,1499 TL benim tahmini öngörüm sadece. :) Maksimum en fazla o kadar olur ona vurgu yapmak istemiştim. ;) Çok kararsız kaldığın için zaten sana M5'i önerdim. Biraz bütçeyi zorla, hem kafanda soru işareti kalmaz, hemde daha uzun ömürlü olur M5 güncelleme ve performans yönünden.

Fiyatı remi açıklanmadı,1499 TL benim tahmini öngörüm sadece. :) Maksimum en fazla o kadar olur ona vurgu yapmak istemiştim. ;) Çok kararsız kaldığın için zaten sana M5'i önerdim. Biraz bütçeyi zorla, hem kafanda soru işareti kalmaz, hemde daha uzun ömürlü olur M5 güncelleme ve performans yönünden.
Fiyatı Facebook sayfasında 1499 lira olarak geçiyor. Malesef ben de bu fiyata çıkamam.
Facebook sayfasındaki haber şöyle (Z5 haberinin içinde) :

Sony Xperia™ Z5 serisi iki hafta sonra Türkiye'de satışa sunulacak.
▶Xperia™ Z5'in 2400-2700 TL
▶Xperia™ Z5 Premium'un 2800-3000 TL
▶Xperia™ Z5 Compact'ın 1800-2200 TL aralığındaki fiyatlar ile gelmesi bekleniyor.
Ön sipariş kasım'ın ilk haftası
Teslimat 2. Hafta
Xperia™ M5 1499 TL (aralık)

M4'ün hafıza sorunu Android 6'ya rağmen kafanı kurcalıyorsa C4'e yönelebilirsin. 5.5 inç ekranı var,büyük ekran sorun olmazsa oda iyi telefondur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı