Sony Xperia z1 Vs Samsung Note 3

THEBESTMAN

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Grafiker - Kurgu
Sony xperia z1 & samsung note 3 arasında kaldım.
Şimdi sony xperia z1 almak istiyorum ama kamera performansında zoom yapınca pixel pixel fotoğraf bölünüyor. Araştırdım ve gördüm. Bu yüzden almakta tedirginim. Bu yeni bir güncelleme ile sıkıntı ortadan kaldıralabilir mi?
Note 3 konusunda herhangi bir sorum yok. Gönlüm Sony Xperia Z1 bunda ama dediğim gibi bir sıkıntı giderilir mi ?

Xperia Z1 gereksiz pahalı. Kamera önemli ise kesinlikle Lumia 1020 almalısın.

Kardeşim, ben ikisinden birisini alacağım. Bu konuda çok araştırma yaptım daha önce. Zaten 4 yıldır ben nokia kullanıcısıyım. Biraz da değişiklik olması için farklı bir modelde telefon kullanmak istiyorum + araştırmalarım sonucu Sony xpreria Z1 ve samsnug note 3 hoşuma gitti. Aradığım her yönden bu ikisi arasında kaldım.

Dediğim gibi sony xpreia z1 kamera konusundaki o sıkıntı yazılım güncellemesi ile giderilir mi asıl merak ettiğim konu bu ?

İki telefonan da sıkıntı yaşıyorlar. Hem güncelleme hem diğer konular. Nereden araştırma yaptın?

Kardeşim Youtubede olsun Recep Baltaş çektikleri inceleme videoları olsun bir çok şeylerini en ince ayrıntısına kadar araştırdım ve ben sadece sorduğum soruya cevap istiyorum. Konuyu daha fazla uzatma! Sony xpreia z1 kamera zoom layınca fotoğraf öekildiğide fotoğraf pixel pixel görünüyor ve bu sorun bir güncelleme ile sıkıntı ortadan kaldıralabilir mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı