Sony Xperia Z2 nasıldır?

Neilarmstrong

Megapat
Daha fazla  
Haftaya vatanbilgisayar'dan Sony Xperia z2 alacağım. Bir sorun çıkar mı? Vatanbilgisayar sorunlu bir mağaza mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatandan alış-veriş hiç yapmadım fakat z2 mükemmel bir cihaz onu kafana takma derim...Ama biliyorum ki vatan bilgisayar büyük bir firma ürünlerinin arkasında dururlar bir sıkıntı olduğunda yardımcı olurlar diye düşünüyorum...

İlk olarak şarj portunun oradaki kapak belli bir süre sonra yalama yapacak bilesin. Ayrıca dış hoparlörün sesi az. Birde suya tutunca kurumadan önce hoparlörden ses boğuk geliyor. Bunları bilerek al. Sonra pişman olma.

1.Şarj için dock kullanabilirsiniz.böylelikle kapak aç kapat yapmassınız.Ayrıca kapakğın hemen yalama yapacağını sanmıyorum bu çok uzun sürer.
2.Evet ses çok yüksek değil fakat bir telefonun amacı hoparlör olmak değil saten.
3.Elbette kurumadan ses boğuk geçecektir.bu normal bi durum.

Bence tek derdiniz tüm sony telefonlarda olan ısınma sorunu olsun fakat telefon aşırı ısınıncada uygulamayı durdurarak telefonu güvene alır.

Bu uzun süre 6 ay kadar. Zaten ilk haftadan olmuyor. Biz değerlendirmeyi kutudan çıkana göre yapalım. Harici dock gibi çözümler alternatif kalır. Bende bilsin istedim su geçirmezlik olayını sadece. Hoparlör değil ama zenfone 5 bile daha yüksek ses veriyor ve çok kişili ortamlarda müzik dinlemek zor hale geliyor. Buda bir etmendir. Ayrıca her gün en üst düzey oyun açmıyorsun o yüzden periscope dışında ısınma pek sorun değil.

Telefonu aldım kamerasından pek emin değilim iyimi değilmi diye.Hiçbir sorun yok gözüme batan birşey olmadı ısınma problemi dışında o da zaten telefonun kasasından kaynaklı yani ne bileyim sürekli bir hata arıyorum telefonda beni memnun etmeyeceğini düşünüyorum belki bazılarınız almasaydın ozaman gibi cümleler kuracaklar ama beğendiğim telefon buydu oyun performansı hakkında düşünceleriniz neler ? Dock
Nerelerde satılıyor telefon ilk alındığında şarjının hızlı bitmesi normalmi ya çok soru sordum biliyorum ama uzun bir süre kullanacağım bir telefon olacak ilk başta zenfone 2 alacaktım ondan vazgeçtim sonra lg g3 ile xperia z2 arasında kaldım xperia z2 ye karar verdim lütfen yorumlarınızı tarafsız yazın

Telefonu aldım kamerasından pek emin değilim iyimi değilmi diye.Hiçbir sorun yok gözüme batan birşey olmadı ısınma problemi dışında o da zaten telefonun kasasından kaynaklı yani ne bileyim sürekli bir hata arıyorum telefonda beni memnun etmeyeceğini düşünüyorum belki bazılarınız almasaydın ozaman gibi cümleler kuracaklar ama beğendiğim telefon buydu oyun performansı hakkında düşünceleriniz neler ? Dock
Nerelerde satılıyor telefon ilk alındığında şarjının hızlı bitmesi normalmi ya çok soru sordum biliyorum ama uzun bir süre kullanacağım bir telefon olacak ilk başta zenfone 2 alacaktım ondan vazgeçtim sonra lg g3 ile xperia z2 arasında kaldım xperia z2 ye karar verdim lütfen yorumlarınızı tarafsız yazın

Oyun performansı sağlam bir sıkıntı çıkarmıyor,ısınması dışında oda artık bir süre sonra insanı alıştırıyor.Normal karşılıyosunuz.
Dock sony mağazalarından alınabilir.
Evet.şarj bazen çabuk bitiyor ben bu sorunu şunları yaparak hallettim ;

Canlı duvar kağınıdı kaldırdım.
Satima modunu açtım.
Düşük pil modunu etkinleştirdim.
Görüntü iyileştirme modunu kapattım.
Bildirim ışını devre dışı bıraktım.(ses saten var ışık gereksiz)
Telefonu her zaman seslide tutuyorum,z2 de titreşim çok güçlü çok pil yiyor.
Ekranda tek widget var.
Gerisini biliyosun saten ışığı fazla açma,kullanmadığın şeyleri kapat (gps,nfc) vb vb...

Bunlar sayesinde oyun oynamassan pil 3 gün rahat bitmez.

Asiri isiniyor hele custom rom kullanicisiysan yandin ( iki anlamda da :LOL::LOL:)
Sarj girisi bende de yalama oldu ama problem degil yani sorun etme kendine

1. Cihazım tam 1 yıl 2 günlük. Şarj yeri ilk aldığım ay yalama olmuştu. Kulak temizleyicisi ile kenarlarında biriken tozları aldım. Bir daha hiç öle bir şey olmadı.
2. Amiral gemilerden bana ısınmayan telefon söyleyin. Isınması gayet normal bütün amiral telefonlarda güçlü işlemci barındırmakta gayet normal bir durum. Ama dert etme ısınınca buzlu suya at. :) :)
3. Clear Audio sayesinde sesi bence müthiş. Önemli olan sesin netliği ve sesi gayet tatminkar.
4. Lg g3 boşver. plastik telefona bu devirde para verilmez. Kışları sizin oralar soğuk geçiyorsa soba gibi telefon. :) 2k ekran ve işlemci birbirini aşırı derecede zorluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı