Sony Xperia Z2 vs HTC Desire Eye

Makaleler
6
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Meslek
Universite öğrencisi, ekonomi
Merhaba. Telefon alacağım. Aklımda G3 de vardı, ama 32 GBsi pahalı. Bu iki telefon nasıldır? HTCnin menüsü simsiyah, o yüzden ısınamıyorum. Kullanan varsa bir kaç SS atabilir mi? M9 ve Z3ün çıktığı zamanda bu ikisini almak mantıklı mı? Telefonda ağır oyun oynanmayacak. Internet falan. @brk35

Z2 kullanıyorum ve gayet memnunum. Malzemesi kaliteli ve ayrıca kamera gerçekten çok iyi tavsiye ederim.Diğer telefonlar gibi plastik değil en azından.

G3 iyi bir telefon ancak pil amerikan düşük yani çabuk biter bazende ısıtabilir z2 bende şuan z2 den yazıyorum süper stabil pili uzun ömürlü bir ürün kamerasına iyi fakat o kadar sony ci olmama rağmen bu cihazda durduk yere arka kapak çatlaması oluyor ve bu genel bir sorun haberiniz olsun htc ise güncelleme ve kamera ekran bakımından kötü samsunda stabil değil.yani piyasada tel yok :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı