Sony Xperia Z3 Alınır mı?

Bizzat kullanıcısıyım. Çift hoparlörü var ve çok kaliteli. Tabiki oyunlarda en ufak bir sıkıntısı yok. Kamera performansı muazzam. Yarın ne olacağı bilinmez Note 4'ü alacağınıza Nexus'tan sonra en stabil güncellemeleri veren SONY'yi seçin.

Eklemeyi unuttum aynı zamanda yatarken şarja takmadan 2 gün telefonu kullanabiliyorum.

Ah şu 5.0 güncellemesi nerede? Sony kadar seri verebilen bir firma var mı?

Katılıyorum. Tek kötü yanı içinden çıkan kulaklığı.
Sırf şu yorumu görüpte üye oldum foruma. Siz güncellemenin neye yaradığını falan sanıyorsunuz? LG G3 kullanıyordum Aralık ayında geldi ona güncelleme ama neye yaradı? bir çok şeyi kötüleştirdi, telefonların %90'ında aynı durum var. Sizce o telefonların güncellemeye ihtiyacı var mı ? Ayrıca bir şey yazacaksanızda araştırıp yazın Note 4'e geldi 5.0 Ayrıca da Z2'ye yeni gelen güncelleme LG G3'e, S5'e falan Aralıkta gelmişti. ;) Şahsen ben Z2 ile arasında hiç bir fark bulunmayan telefona hayatta çıkarıp para vermem.

Sırf şu yorumu görüpte üye oldum foruma. Siz güncellemenin neye yaradığını falan sanıyorsunuz? LG G3 kullanıyordum Aralık ayında geldi ona güncelleme ama neye yaradı? bir çok şeyi kötüleştirdi, telefonların %90'ında aynı durum var. Sizce o telefonların güncellemeye ihtiyacı var mı ? Ayrıca bir şey yazacaksanızda araştırıp yazın Note 4'e geldi 5.0 Ayrıca da Z2'ye yeni gelen güncelleme LG G3'e, S5'e falan Aralıkta gelmişti. ;) Şahsen ben Z2 ile arasında hiç bir fark bulunmayan telefona hayatta çıkarıp para vermem.
Yanlış kapıdan üye olmuşsun. LG dandik güncelleme verdi erken verdi de ne oldu? Parayı veren kullanıcı fark var tamamen aynısı değil ayrıca burası sosyal tarafsız olunuz samsung'un avukatlığı burada yapılmıyor. ;)

Her şey donanım değildir. Eğer bir yazılım stabil çalışmıyorsa isterse telefon Note 9 olsun tam verim alamazsınız. S5'e gelen lollipop'u gördüm. Samsung, Note 4'ü sırtından bıçaklayacak. Note 2'ye yaptığı gibi...

Yanlış kapıdan üye olmuşsun. LG dandik güncelleme verdi erken verdi de ne oldu? Parayı veren kullanıcı fark var tamamen aynısı değil ayrıca burası sosyal tarafsız olunuz samsung'un avukatlığı burada yapılmıyor. ;)
Birader ben samsung'un avukatlığını yapmıyorum. Samsung dahi kullanmıyorum. Ama sen bu güncelleme mevzusuyla bilmişlik taslayamazsın. ;) Daha söylediğin şeyden haberin yok. Note 4 için 5.0 nerede diyordun da, güncelleme geldiğinden haberin yok. Valla ben Sony'nin, LG'nin, Samsung'un gruplarının hepsindeki yorumları okuyorum 5.0'ı beğenen kullanıcıların sayısı çok az. Şuan güçlü donanım barındıran telefonların güncellemeye ihtiyacı yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı