Sony Xperia Z5 Compact almak

Kayra Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet. Ekim'de bildiğiniz üzere Z5 ailesi tanıtılacak ve Compact modeli cidden aşırı performanslı. Çıktığı zaman almayı düşünüyorum ama Snapdragon 820 artık hayatımıza yavaştan girecek ve Snapdragon 810'dan 2 kat daha iyi bir işlemci olacak. Sizce Snapdragon 820'li bir cihazı beklemeli miyim? Yoksa gidip alayım mı?

Daha Ekim gelecek de telefon çıkacakta siz alacaksınız. Bence beklemeyin derim. Çünkü 820'den sonra 830 gelecek, ondan sonra 840 gelecek. Sürekli kısır döngü içerisinde kısılacaksınız.

Günlük kullanımda çok önemli bir fark olmayacak her zamanki gibi. S820'nin asıl olayı barındırdığı yeni teknolojiler. Fakat sıradan bir kullanıcı için çok önmeli şeyler ifade etmiyor. Hem yeni modellerin ardı arkası kesilmez. Ayrıca yüksek bir fiyattan çıkar diye düşünüyorum. Beklemeyin bence.

Günlük kullanımda çok önemli bir fark olmayacak her zamanki gibi. S820'nin asıl olayı barındırdığı yeni teknolojiler. Fakat sıradan bir kullanıcı için çok önmeli şeyler ifade etmiyor. Hem yeni modellerin ardı arkası kesilmez. Ayrıca yüksek bir fiyattan çıkar diye düşünüyorum. Beklemeyin bence.
Görüşünüz için teşekkürler :)

Daha Ekim gelecek de telefon çıkacakta siz alacaksınız. Bence beklemeyin derim. Çünkü 820'den sonra 830 gelecek, ondan sonra 840 gelecek. Sürekli kısır döngü içerisinde kısılacaksınız.
Aslında haklısınız. Mantıklı :D

O zaman bu konuyu tekrar hortlatıyorum.

Geldik Ocak 2016'ya, Xperia Z5 Compact almayı düşünüyorum bildiğiniz gibi Snapdragon 810 var, biraz incelediğimde kullanıcılar kameradan da yeterince memnun değil. Xperia Z6 Compact yazın çıkar diye düşünüyorum, büyük ihtimal Snapdragon 820 olacak, kamerada da iyileştirmele olur umarım. Sizce Z5C almayıp yaza kadar bekleyim Z6C alsam mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı