Dostum ATK F1 ve X1 serilerini önermiyorum, kendim X1 Ultra aldım sol tarafında hayvan gibi side flex var ve bunu Wraith'e bildirdiğimde normal olduğunu söylediler iade de edemedim.Merhaba bu iki marka arasında kaldım. Kullanan varsa veya başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim. ATK serisinden Pro Max'ya da Ultimate modellerini düşünüyorum.
El boyutun ve tutuş şeklin nedir?
Dostum ATK F1 ve X1 serilerini önermiyorum, kendim X1 Ultra aldım sol tarafında hayvan gibi side Flex var ve bunu Wraith'e bildirdiğimde normal olduğunu söylediler iade de edemedim.
Umarım çıkmaz ama çıkarsada şaşırmayın.Hocam bende ATK blazing sky F1 Pro Max aldım yeni umarım sorun çıkmaz kargoda şu an 8K donglesi hediye geliyor yanında sanırım.
Umarım çıkmaz ama çıkarsada şaşırmayın.
@denizkynkk @BeNT1 hocam gıcırdayan yer sol tarafındaki alansa bende sağlam baskı da uyguluyorum bayağı gıcırdama sesi almıyorum oynarken de kulaklığı çıkarıp denedim gıcırdama duyacak mıyım diye sorun yoktu sert bayağı orası şans işi olabilir dediğiniz gibi bilemiyorum kimisi sorun yaşıyo kimisi yaşamıyo galiba anlamadımHocam bende ATK blazing sky F1 Pro Max aldım yeni umarım sorun çıkmaz kargoda şu an 8K donglesi hediye geliyor yanında sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.