Sora V2 vs ATK Blazing Sky F1

BeNT1

Centipat
Merhaba bu iki marka arasında kaldım. Kullanan varsa veya başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim. ATK serisinden Pro Max'ya da Ultimate modellerini düşünüyorum.

Merhaba bu iki marka arasında kaldım. Kullanan varsa veya başka önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim. ATK serisinden Pro Max'ya da Ultimate modellerini düşünüyorum.
Dostum ATK F1 ve X1 serilerini önermiyorum, kendim X1 Ultra aldım sol tarafında hayvan gibi side flex var ve bunu Wraith'e bildirdiğimde normal olduğunu söylediler iade de edemedim.

Dostum ATK F1 ve X1 serilerini önermiyorum, kendim X1 Ultra aldım sol tarafında hayvan gibi side Flex var ve bunu Wraith'e bildirdiğimde normal olduğunu söylediler iade de edemedim.

Hocam bende ATK blazing sky F1 Pro Max aldım yeni umarım sorun çıkmaz kargoda şu an 8K donglesi hediye geliyor yanında sanırım.

Hocam bende ATK blazing sky F1 Pro Max aldım yeni umarım sorun çıkmaz kargoda şu an 8K donglesi hediye geliyor yanında sanırım.
@denizkynkk @BeNT1 hocam gıcırdayan yer sol tarafındaki alansa bende sağlam baskı da uyguluyorum bayağı gıcırdama sesi almıyorum oynarken de kulaklığı çıkarıp denedim gıcırdama duyacak mıyım diye sorun yoktu sert bayağı orası şans işi olabilir dediğiniz gibi bilemiyorum kimisi sorun yaşıyo kimisi yaşamıyo galiba anlamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı