Sora V2 vs OP1 8K

Bütçe
4000

SwaggYY

Hectopat
Daha fazla  
Selam, elim 19cm ve tutuş şeklim claw grip. Viper Mini'den upgrade edeceğim fakat bu iki mouse arasında bir türlü karar veremedim.

Selam, elim 19cm ve tutuş şeklim claw grip. Viper Mini'den upgrade edeceğim fakat bu iki mouse arasında bir türlü karar veremedim.
8K hz dongle ve 8K hz destekleyecek bir sisteminiz var mı hocam?

Hiçbir fark yok FPS düşmesi yersin. 1KHz veya 2 KHz en fazla 4KHz kullan. Esporcular bile 8 k kullanmıyor.

Ayrıca OP1 8 k kablolu. Bu bütçede kablolu un yüzüne bile bakılmamalı.
Evet doğru 4K daha iyi bir tercih.

R5 5600 ve 3060 Ti kullanıyorum. 8KHz dongle çıktığı zaman alırım.
Yanlış yazmışım kusura bakma.

Evet doğru 4K daha iyi bir tercih.

Yanlış yazmışım kusura bakma.

Hiçbir fark yok FPS düşmesi yersin. 1KHz veya 2 KHz en fazla 4KHz kullan. Esporcular bile 8 k kullanmıyor.

Ayrıca OP1 8 k kablolu. Bu bütçede kablolu un yüzüne bile bakılmamalı.

Dediğiniz gibi 8K kullanmak FPS düşmesi yaratır fakat 4K mouselara baksamda Lamzu Atlantis'e falan bakarım onların da fiyatı hemen hemen aynı. Bunlardan birini alsam da dediğiniz gibi 4K da falan kullanırım.

Dediğiniz gibi 8K kullanmak FPS düşmesi yaratır fakat 4K mouselara baksamda Lamzu Atlantis'e falan bakarım onların da fiyatı hemen hemen aynı.

Sora V2 alabilirsin ama Sora V2 mini mouse olarak geçiyor.Eline küçük gelebilir. @599108 hocam almıştı o size uyumlu olup olmadığını söyler. Ayrıca fareyi 8 k ya aldığında FPS oyunları hariç sıkıntı yaratacak muhtemelen çünkü oyunlar daha böyle teknolojileri barındıramadı.

Sora V2 alabilirsin ama Sora V2 mini mouse olarak geçiyor. Eline küçük gelebilir. @599108 hocam almıştı o size uyumlu olup olmadığını söyler. Ayrıca fareyi 8 k ya aldığında FPS oyunları hariç sıkıntı yaratacak muhtemelen çünkü oyunlar daha böyle teknolojileri barındıramadı.

FPS oyunları oynamak için alıyorum. Onlarda sıkıntı çıkarmasa yeterli fakat sistem çok iyi değil, şu anda Viper Mini kullanıyorum claw gripte pek sıkıntı çıkarmıyor sorada çıkartmaz herhalde.

Bence direkt olarak Sora V2 al, shape zaten alışık oldugun bir model ve çok rahat edersin. Belki hafifliğinden dolayi biraz alisman gerekebilir onun disinda baska model bence bakilmamali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı