Sorgu paneli kullanmak suç mu?

Tabiki işleniyor devlet öyle adamları bünyesinde barındırmaz direk siciline işlettirir o adamlarında hayatını mahveder küçük bir yere girerken bile adam zır cahilse sicile bir baksa kapı dışarı eder
hocam bu panel sahipleri bile ev hapsiyle çıktı karakoldan bu loglarda belkide milyonlarca kişi var önemli adamların ifadeleri alınır diye düşünüyorum

Bu panel işlerine bir ara bende girdim ama dert etme pek bir şey olmuyor en son yakalanan kişiler bile en fazla 48 saat göz altında kaldı. Yani çok dert etmene gerek yok. Ama yine de kullanma.
Dert etme etmede gene elbet o iş çıkacak seninde siciline işleyecek isterse yıllar geçsin belki işleyen şey seni işinden edecek ne olacak

Arkadaşlar benim bile 1-2 kez girmişliğim olmuştur ve bu tüm Türkiye için geçerli. Çoğu insan en az 1 kere girmiştir ve devletin hepsini alacağını sanmıyorum çünkü daha çok bu illegal siteyi kötü işlere kullanan ve bu illegal siteleri kuranlarla ilgileniyorlar. Biri sizi şikayet etmediyse sorun olmayacaktır tahminimce. Ama tabii keşke hiç olmasaydı. Hayırlısı olsun diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı