Şort giyen genç kız yaşlı bir şahıs tarafından taciz edildi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En fazla 1 2 gün içerde kalırım sonra Twitter halkı beni kurtarır.

Güzel görünmek için? İlgi çekmek için? Ee bunlar normal şeyler.

Kendi ağzınızla söylüyorsunuz. İlgi çekmek için. Erkekleri iyi tahrip ediyorlar. Bana çok saçma geliyor bu konu. Yani tamam yapan adam suçlu ona birşey diyemem ama diğer tarafta da biraz suç bulurum. İlgi çekiyor istediği ilgiyide buluyor işte.

Kanka merak etme bunlar zaten hep okumuş insanlar kaçtane sapık hoca olayı çıkmadımı ya da öğrencisiyle ilişki yaşayan.

Türbana karıştığın zaman dinsiz Allah'sız olursun şort giyenlere de bakmayın, çıplak gezecek halleri yok insanların. Arabistan değil burası insanlar istediği gibi giyinir. Beğenmeyen arabistana gitsin. Hiçbir şeyi düşünemeyen zorba, mahluklar bu ülke de aslan kesiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu konularda çok kararsız kalıyorum. Sonuçta o kızlarında neden açık saçık giyindiklerini hepimiz biliyoruz(yanlış anlamayın)
Siz şimdi elmalı davasında da kararsız kalıyorsunuzdur hocam. Öyle değil mi?

İstediği gibi giyinir, siz de en ufak bir şey söyleyemezsiniz. O bildiğinizi de kendinize saklayın. Bakmayacaksınız hoşunuza gitmiyorsa. Bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…