Soru çözmek için yapay zeka önerisi

salvaa

Centipat
Daha fazla  
Yeni nesil sorularda yapamadığım soruları birine sormam lazım. ChatGPT görselli sorulara sürekli yanlış cevap veriyor. Bildiğimiz yeni nesil soruları çözebilen yapay zeka var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben klasik sorularda Gemini kullanıyordum işe yarıyordu. Yeni nesil sorulara nasıl bir tepki verir bilemem ama deneyebilirsin.

ChatGPT yanlış cevap vermez hocam

Yapay zekalar yeni nesil ve ortaokul düzeyinin üstündeki neredeyse çoğu soruyu yanlış yapar. Yapabilecek bir AI yok diye biliyorum ama ChatGPT'ye eğer cevabı da söylerseniz size çözüm yolunu doğru verebilir.
Kunduz var soru sorma hakkıyla soruyorsun ama biraz tuzlu gelebilir fiyatı.

Hocam özellikle yeni nesil sorularda doğru cevap verdiği nadir oluyor.

4o modelini kullanıyorum gerçekten yazdığımı anlamıyor bile. İngilizce boşluk doldurma ödevimi yaptırmaya çalıştım bir ara. Soruyu okumadan boşluklara rastgele cevap verdi. Ben uyardıktan sonra düzeldi. Yanlış cevap vermiyor diye bir şey yok yani kusursuz olması imkansız.

4O modelini kullanıyorum gerçekten yazdığımı anlamıyor bile. İngilizce boşluk doldurma ödevimi yaptırmaya çalıştım bir ara. Soruyu okumadan boşluklara rastgele cevap verdi. Ben uyardıktan sonra düzeldi. Yanlış cevap vermiyor diye bir şey yok yani kusursuz olması imkansız.

Hocam bende özevleri 4O modeliyle yapıyorum. Son sürüm olan ama hiç böyle bir şeye rastlamadım. Sesli konuşma özelliğini kullanıp soru sorun veya düzgün bir şekilde fotoğraf çekin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı