Sorularda tıkanmak doğal mıdır?

Segarbn

Decapat
Daha fazla  
Hocam merhaba, özet geçeceğim. İlk 12 konuyu bitirdim ve tekrar ettim. Bu sırada 345 kaynaktan ılk 12 konuyu çözdüm. Şu an Bilgi Sarmal'ın ılk 12 konusunu bitirmek üzereyim ancak özellikle EBOB EKOK, köklü ve üslü sayılarda soru çözerken çok tıkanıyorum. Çoğu soruyu izliyorum. Bu gayet doğal mı? Soru çözünce geçer mi yoksa bir sıkıntı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, özet geçeceğim. İlk 12 konuyu bitirdim ve tekrar ettim. Bu sırada 345 kaynaktan ılk 12 konuyu çözdüm. Şu an Bilgi Sarmal'ın ılk 12 konusunu bitirmek üzereyim ancak özellikle EBOB EKOK, köklü ve üslü sayılarda soru çözerken çok tıkanıyorum. Çoğu soruyu izliyorum. Bu gayet doğal mı? Soru çözünce geçer mi yoksa bir sıkıntı mı var?

Gayet doğal hocam, ders çalışmanın zorluğu da bu zaten :)

Unutmuş olabilir misin? Taze izledikten sonra çözememen sorun olurdu. Bir özet izleyip veya soru çözüm izleyebilirsin.

Soruyu ya hatalı okuyorum ( en büyük problemlerden) veya çözüm metodunu yakalayamıyorum mesela konu videosu izleyip hemen teste geçiyorum ama nasıl hareket izleyeceğimi geç fark ediyorum.

Konu videosu üzerine soru çözüm videoları izledikten sonra teste geçmelisin. Çıkmış soru videolarının soru çözümünü izlemelisin soruların çoğu onlardan uyarlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı