Sorumluluk sınavını geçemezsem ne olur?

Ben şu an 12 sınıftayım ve 11.sınıfının edebiyata sorumluluğum var. Bu sene üniversiteye başvuracağım. Sorumluluktan gecemesem üniversiteye hiç mi başvuramam?

Şimdi sana şöyle söyleyeyim ortalaman 50 altı değilse ve edebiyat dersinde kalmadiysan sınıfta kalmassin ama ortalaman 50 olmasına rağmen altı tane zayıfın varsa yüksek ihtimal kalırsın.
Arkadaşlar bu sınıfta kalma sorumluluk sınavı vs. ile ilgili her şeyi bana sorabilirsiniz.
Sınıfta kalma ve sorumluluk sınavı ile ilgili tüm sorularınızi bana sorabilirsiniz.

Reis ortalamam 50 üstü baraj derslerimi geçtim 4 dersten kaldım sorumluluk sınavına girecek miyim?

Hocam benim ilk dönem ortalama 45, ikinci dönem 50. Sorumluluk sınavından pek bir ümidim yok. Hadi diyelim ilk sorumluluk sınavından düşük aldım, 2. sorumluluk sınavından düşük alırsam sonuç ne olur?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim 10. sınıfta pandemi döneminden kalma sorumluluklarım var (coğrafya , 2. dil , matematik , fizik , kimya , biyoloji) fakat Edebiyat sınavlarından kolaylıkla geçiyorum ve sorumluluğum yok. Ben bunları vermezsem lise diploması alamıyor muyum?

Eğer kaldığınız yılın sınavını, hiçbir yılda veremezseniz muhtemelen okulunuz size sonuncu sınavda cevapları verecektir.
Eğer cevapları vermezse ve sonuncu sınavda gene de geçemez ve mezun olursanız, daha sonradan okula gelip sorumluluk sınavlarına girmeye devam edersiniz diye biliyorum.

Eğer kaldığınız yılın sınavını, hiçbir yılda veremezseniz muhtemelen okulunuz size sonuncu sınavda cevapları verecektir.
Eğer cevapları vermezse ve sonuncu sınavda gene de geçemez ve mezun olursanız, daha sonradan okula gelip sorumluluk sınavlarına girmeye devam edersiniz diye biliyorum.
Ne yapıp edip bu sene kalmamaya gayret etmem lazım. 6 Derse kafayı versem , 1 sene içerisinde çözer miyim bilemiyorum. Fakat aciliyetten geçmem lazım yanıtınız için teşekkür ederim.

Eğer baraj dersten kaldıysan seneye sorumluluğa girersin. 12. sınıfta geçemezsen diplomanı alamazsın. Bu arada sorumluluk sınavı 2 defa yapılıyor. Birincisinden kalsan bile ikincisinden illa geçersin.
Şey ben 10.sınıfa geçtim. 9. Sınıfta matematik ortalamam 45 ama bütün derslerin ortalaması 50nin üstü dediğim gibi mat düşük sorumluluk sınavına giricekmiyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı