Arkadaşlar 11. sınıfım 9. sınıfta kalmıştım. 9. sınıftan İngilizce, matematik ve fizik sorumluluk sınavı var 10. sınıftan ise edebiyat ve temel kimya sorumluluk sınavları var. Hangi sınavlara girmem gerekiyor ? bu Forumda sadece edebiyata girsem mezun olunabilirmis öyle yazmışlar yardım edebilecek var mı ?
Arkadaşlar 11. sınıfım 9. sınıfta kalmıştım. 9. sınıftan İngilizce, matematik ve fizik sorumluluk sınavı var 10. sınıftan ise edebiyat ve temel kimya sorumluluk sınavları var. Hangi sınavlara girmem gerekiyor? Bu forumda sadece edebiyata girsem mezun olunabilirmis öyle yazmışlar yardım edebilecek var mı?
9. sınıfta ortalamam 50 altı olduğu için o dönemin sorumluluk sınavlarına girmem gerekiyormuş burda yazdıklarına göre ve 10. sınıfta da sadece edebiyat sınavına girsem diğer temel kimya sınavına girmeme gerek yokmuş galiba. Doğru mu acaba?
Peki altta yazdığım soruya ne diyorsunuz? Burda yazılanlara göre 9.sinifta ortalama 50 altı olduğu için 3 sınavada girmem gerekiyormuş ve 10. sınıfta sadece edebiyat sorumluluk sınavından geçersem diğerine girmeme gerek kalmıyormuş.
@Altay42, herkes diyor diye doğru olacak bir şey yok. Kardeşim sen o dediğin dersten sorumlusun, tek edebiyattan değil ki. Hepsinin sınavına tek tek girersin.