Sorumluluk sinavlari nasıl verilir?

efe9282mm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben şu an meslek lisesindeyim ve bölüm değiştirdim. 11. sınıfım, ama 5 tane sorumluluk sınavı çıktı. Sorumluluk sınavları nasıl, bunları ne zaman verebilirim, kolay mıdır?

@Park Müdürü Benson

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorumluluk sınavı çıkma sebebi aslında bölüm değiştirmenizden kaynaklanıyor. 11. sınıfta bölümünüzü değiştirmişsiniz ve o seçtiğiniz bölümün alt sınıflarında, almak zorunda olduğunuz dersler olabilir. Sorumlu olarak karşınıza onlar çıkmıştır ve sorumluluk sınavları da genel olarak kolay oluyor, hocaların inisiyatifine kalmış.

Birinci dönemin ilk iki haftası, İkinci dönemin ilk iki haftası ve yıl sonu karnelerinin verileceği son iki hafta olmak üzere her eğitim öğretim yılında üç defa sorumluluk sınavı yapılır.

Sorumluluk sınavı da yılda üç sefer yapılıyor. Sınava girip bir sefer 50 ve üzeri almanız, sorumluluğunuzun düşmesine sebep olur ve başarılı olursunuz. Mezuniyetinize kadar da süreniz var, mezuniyetinize kadar girebilirsiniz sınava ve mezuniyetinizde de sorumlu dersiniz olursa diploma alamıyorsunuz. Haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı