Çözüldü Sorumluluk sinavlarinin işleyişi nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Squu

Hectopat
Merhaba. Ortalamam 65 ve 3 dersten kalıyorum. Sordugumda ise bana sorumlu gececeksin dediler. Baraj dersten de kalmiyorum. Kaldigim derslerin iki donem aritmetik ortalamasini aldigimda evet ucu de 50 altinda. Sorumlu gecme olayi nasıl oluyor? Kaldigim butun derslerin sinavina tek tek mi giriyorum sureç nasıl isliyor? Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki ya ornek verelim hepsinden 1 tane sinava girdim ve hepsindende yine 50 altinda not aldim bu ne demek oluyor tekrar mi giriyorum. 50 ustu alinca sorumluluk kalkiyor mu?
Evet tekrar giriyorsun. Sorumluluk sınavını geçene kadar girersin.

Geçmezsen mezun olamıyorsun. Ta ki 50 üstü not alıncaya kadar.
Geçemezse mezun olur, üniversiteye de geçer fakat diploma alamaz. Üniversite senenin sonuna kadar 1 sene zaman verir diplomasını vermesi için, senenin sonuna kadar diplomasını vermezse Üniversiteden kaydı silinir.
Evet tekrar giriyorsun. Sorumluluk sınavını geçene kadar girersin.

Geçemezse mezun olur, üniversiteye de geçer fakat diploma alamaz. Üniversite senenin sonuna kadar 1 sene zaman verir diplomasını vermesi için, senenin sonuna kadar diplomasını vermezse Üniversiteden kaydı silinir.
Evet. O derslerden geçene kadar tekrar tekrar giriyorsun. Geçmezsen mezun olamıyorsun. Ta ki 50 üstü not alıncaya kadar.
Anladim, cevaplariniz icin tesekkur ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı