Sorun ben miyim? Yanlış mı davranıyorum?

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu kız arkadaşıma gönderdim ve böyle yapmamasını, bu hareketin ilişkiyi ve beni yıprattığını söyledim. Yaşadığı sorunlar vardı biliyordum fakat bunu yapmasının kaynağı geçmişi miydi bilmiyorum. Bunu onunla konuşmak istedim fakat yanaşmadı bile. Ben gelecekte herhangi bir tartışmada ayrılık tehditi ile karşı karşıya kalmak istemiyorum. Her seferinde böyle yapıyor. Bende bu yüzden çözmek istedim fakat sanırım boşa çabaladım. Hatam veya eksik olduğum bir yer var mı? Belirtirseniz sevinirim. Olay akışını takip edebilmeniz açısından fotoğraflara sıra numaraları ekledim. 1 numaradan 9 numaraya kadar sırayla ilerliyor konuşma. Hatalı mıyım?

Ayrıca eklemek istiyorum cringe mesajlar olabilir. Kusuruma bakmayın sonuçta bende genç birisiyim 20 yaşında ne kadar olgun olabilirsem😊

Dosya Ekleri

• n1.jpg
    n1.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 118
  • n2.jpg
    n2.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 112
  • n3.jpg
    n3.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 104
  • n4.jpg
    n4.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 98
  • n5.jpg
    n5.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 90
  • n6.jpg
    n6.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 90
  • n7.jpg
    n7.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 91
  • n8.jpg
    n8.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 90
  • n9.jpg
    n9.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 107
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu kız arkadaşıma gönderdim ve böyle yapmamasını, bu hareketin ilişkiyi ve beni yıprattığını söyledim. Yaşadığı sorunlar vardı biliyordum fakat bunu yapmasının kaynağı geçmişi miydi bilmiyorum. Bunu onunla konuşmak istedim fakat yanaşmadı bile. Ben gelecekte herhangi bir tartışmada ayrılık tehditi ile karşı karşıya kalmak istemiyorum. Her seferinde böyle yapıyor. Bende bu yüzden çözmek istedim fakat sanırım boşa çabaladım. Hatam veya eksik olduğum bir yer var mı? Belirtirseniz sevinirim. Olay akışını takip edebilmeniz açısından fotoğraflara sıra numaraları ekledim. 1 numaradan 9 numaraya kadar sırayla ilerliyor konuşma. Hatalı mıyım?

Ayrıca eklemek istiyorum cringe mesajlar olabilir. Kusuruma bakmayın sonuçta bende genç birisiyim 20 yaşında ne kadar olgun olabilirsem😊

Sorun kesinlikle sen değilsin.

Kız sorunlarından ve sana yaşattıklarından rahatsız değil anlaşılan. Bir insanı değiştirmek için çabalamayın benim kız arkadaşımda böyleydi hep sorunlarından yakınırdı asla çözmek için uğraşmazdı ailesi ile arasıda iyi değildi ailesi ile arası iyi olmayan biri çok sıkıntıdır bizim lapsekilli hocamızla bir konuda bunu konuşmuştuk yazdıklarımızın aynısını yaşıyorsun @333365. Ve sorun sende değil.

Bu zaten mesajlaşarak konuşulacak bir konu değil, Instagram psikoloğuna inanmanıza hiç girmiyorum bile.

Kız konuşmak istemiyor olabilir. Ama düşününce özel hayatını sevgilisiyle değikde kimle konuşacak ki?

Bir de mesajlarda çok alttan almışsın. Sen destan yazarken o cümle hatta düzgün 1 kelime bile kurmamış. Kızın umurunda olmayabilirsin, çünkü seven insan bunu yapmaz. Sen kızın karşısında çabalarken o sana 1 adım atmıyor..

Kız konuşmak istemiyor olabilir. Ama düşününce özel hayatını sevgilisiyle değikde kimle konuşacak ki?

Bir de mesajlarda çok alttan almışsın. Sen destan yazarken o cümle hatta düzgün 1 kelime bile kurmamış. Kızın umurunda olmayabilirsin, çünkü seven insan bunu yapmaz. Sen kızın karşısında çabalarken o sana 1 adım atmıyor..
Hocam sevdiğini söylüyor uğraşıyor fakat tüm uğraşlarındaki samimiyeti götürecek hatalar yapıyor beni sevdiğine inancımı çürütüyor soğumaya başladım ama hala seviyorum

Kıza kendini bu kadar uzun uzun açıklama yapmana mı yoksa konuyu uzun uzun açmana mı güleyim? Bir tavsiye: Bir kişi sizi anlamak istiyorsa tek cümlenizden sizi anlar. Anlamıyorsa da Manas Destanı yazın, gene anlamaz...

Hocam herkes kötü şeyler yaşamıştır aileyle ilgili olsun geçmiş ilişkilerle ilgili olsun hayatla ilgili olsun. Geçmiş ilişkilerini ya da geçmişteki sorunları öğrenmek istiyor olabilirsiniz tabi bunu bilerekten ilişki yürütülür ama bu sorunlar zaten gündeminizde yoksa hele ki karşı taraf da bahsedilmesini istemiyorsa bunları çözmek atlatmasına yardımcı olmak sizin vazifeniz değil. Bu sorun her neyse ilişkinizi yıpratmasın yeter. Çok denedim çok üstünde durdum ama anladım ki benimle ilgili değilse o istemediği sürece benim halletmem gerekmiyor. Eski ilişkimde normalde yapılması iyi olan ama ilişkide olmuyorsa halledilmiyorsa zorlamamam gereken biçok şey öğrendim. Ha normalde zaten mantıklı şekilde çözmek olması gerekendir her ne olduysa çünkü karşınızdaki kişi sevgiliniz, eşiniz, en yakınınız. Bunu sizin karşı taraf için diyorum yani eğer sizinle sevgiliyse zaten hayatında olan biteni sizinle paylaşmak da buna dahildir aynı şekilde sizin de öyle. Dediğim gibi zorlamaya ısrarla ne olduğunu anlamaya ya da çözmeye çalışmaya gerek yok. Akışına bırakın ama seviyorsanız size yanlış bir şey yapmadığı sürece sevgilinizi bırakmayın.

Şu da bir gerçek ki size karşı olan tavrı hareketleri umursamaz, saygısızca ya da ilgisizse bunu çözmeye çalışmayın. O da farkında tavrının kötü olduğunun ama birkaç kez tekrarlandıysa salın gitsin. Size karşı yapılan o saygısızlığı kaç kere hallettik şimdi iyiyiz deseniz de o kendini tekrar edecek. Karşılıklı anlayış gerek. Bir kez olsun saygısızlık yapan bir daha yapar. Bir kez olsun giden bir daha gider. Göze almıştır çünkü ve bir kez yaptıysa tekrar yapabilir. Düzelmesini beklemeyin böyle iyiseniz devam edin ama inanın o hayalimizdeki karşılıklı saygılı anlayışlı ilişkiler tamamen hayal kalıyor. İlişkilerde tartışma olur ama sonrasında halledilir. Bu tartışmayı siz yapsanız da onun anlayışlı olması lazım kaldi ki siz onun iyiliği için çabalıyorsunuz bunu dile getiriyorsunuz. Akışına bırakın. Çok düşünmeyin su akar yolunu bulur. Önemli olan o yolu siz mi çizdiniz yokda başından beri su akar yolunu bulur muydu? Siz üstünüze düşeni yaptınız. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Son düzenleme:
Sizi anlamak isteyen yazacağınız tek cümleden anlar anlamak istemeyene yeni şarkı yazsanız ne fayda. Şunu hiçbir zaman unutmayın benim için bile geçerli doğru kişi sizi hiçbir zaman zan altında bırakmaz eğer sizde doğru kişiyseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı