Çözüldü "Sorun Bildirdiğinden, Windows Bu Aygıtı Durdurdu (KOD:43)" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Esnaf
RAM
HI-LEVEL 4x2 8 GB 1333 MHz (O.C.) DDR3 RAM
SSD veya HDD modeli
CRUCIAL BX500 240 GB SSD / WesternDigital WD10EZEX
Ekran kartı
GIGABYTE nVIDIA GTX 750 TI 2 GB GDDR5
Anakart
GIGABYTE GA-P41T-ES3G
İşlemci
Intel XEON X5460 3.16 GHz
Az önce bilgisayarı açtığımda, 1024x768 çözünürlükte açıldı, Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda bu hatayla karşılaştım.

Bilgisayarı yeniden başlattım, sorun çözüldü. Bunun sebebi ne olabilir? Ekran kartım gidici mi yoksa?

Driver 531.41 versiyon kurulu.

Çözüm
Genelde gidici oluyor hocam. Maalesef bu hata genelde donanımsal. DDU yöntemi deneyebilirsiniz.
Genelde gidici oluyor hocam. Maalesef bu hata genelde donanımsal. DDU yöntemi deneyebilirsiniz.

Çözüm
Zaten 2019'da Aliexpress'ten almıştım hocam. Şu anlık hiçbir sorun yok. Bir anlık oldu bitti. Gündüz evde yoktum kardeşim, Genshin Impact oynarken oyundan atmış siyah ekran falan gelmiş sanırım donanımsal olarak ufaktan sinyaller veriyor hakkı rahmetine kavuşmak için.

DDU'yu denememe gerek var mı sizce? Şu anlık bir sorun yok çünkü.

Sorun yoksa kullanmaya devam edin. Ama sonu parlak gözükmüyor. Hazırlıklı olun derim. Galiba sonu benim GTX 760 gibi olacak.

Sorun yoksa kullanmaya devam edin. Ama sonu parlak gözükmüyor. Hazırlıklı olun derim. Galiba sonu benim GTX 760 gibi olacak.
Hayırlısı be hocam, ilginize teşekkür ederim sağ olun var olun.

Ufak bir sorum olacak.
750TI = 1030 diyoruz.
Ayrı konu açmaya uğraşmayayım şimdi, sizce 1030 alınır mı bu sisteme veya daha iyisi?

Alınır hocam. GDDR5 olanını alın derim.

Alınır hocam. GDDR5 olanını alın derim.
Teşekkürler hocam.

Güncel son durum:

Hocam bugün tam anlamıyla, ekran kartım sapıttı. 70 derecelere ulaştıkça "(Kod 43)" hatası veriyordu. Anakartımda VGA girişi yok.

Bilgisayarı yeniden başlattığımda birkaç kez görüntü gelmedi, az biraz kurcaladıktan sonra, ekran kartım yine 800x600 çözünürlükte açıldı ve bu sefer de "Aygıt düzgün yapılandırılmamış. (Kod 1)" hatası verdi. Otomatik sürücü yükle dediğimde de tekrar "(Kod 43)" hatası almıştım.

Ekran kartını söktüğümde, devre kartında korozyon olduğunu gördüm. Asetonla bir güzel devre kartını yıkadım. İyice temizledim bakımını yaptım. Korozyonlardan eser kalmadı. FurMark testinde default ayarlarda 1080p'de 25 dakika boyunca 75-76 derece arasında çalıştı. Şu an bir problem yok sanırım.

Son düzenleme:
Gittiği yere kadar hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı