"Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu (kod 43)" hatası

Propratical

Femtopat
Daha fazla  
NVIDIA uygulamasında kurulmuş sürücü bulunamadı diyor. Yüklemeye çalıştığımda ise kuruldu diyor ama ortada kurulan hiçbir şey yok. Sorunun sürücülerle alakalı olduğunu sanıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2418150

Bu şekilde kuruldu diyor ama yine de hiçbir sürücü bulunamıyor diyor.

Dosya Ekleri

• 1738947073060.png
    1738947073060.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 1738947135766.png
    1738947135766.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle sabah sakin sakin oyun oynadım sonra dışarı çıktım geldim baktım PC puf olmuş.

Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmını atar mısın?

Ekran karti goruntu mu kesti no signal seklinde ve yeniden baslatildiysa boyle mi oldu? Laptop kilitlendi mi, ne oldu da boyle oldu? Belki Windows guncelleme denedi ve bozdu surucuyu.

Belki de ama ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok sadece eve geldim oyun kasıyordu baktım soruna PC şarjda falan Aygıt Yöneticisi'nden hataya baktım ekran kartı sarı ünlem veriyor anlamadım NVIDIA appten açtım baktım yeni sürücü varmış kurdum tam tamına 7 kere ona rağmen kurulmuş sürücü bulunamadı hatası veriyor.

Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmını atar mısın?
tabii
1739038711944.png

Belki de ama ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok sadece eve geldim oyun kasıyordu baktım soruna PC şarjda falan Aygıt Yöneticisi'nden hataya baktım ekran kartı sarı ünlem veriyor anlamadım NVIDIA appten açtım baktım yeni sürücü varmış kurdum tam tamına 7 kere ona rağmen kurulmuş sürücü bulunamadı hatası veriyor.

TabiiEki Görüntüle 2419170

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sürücüyü NVIDIA App ile kurmayı deneyin.

@Propratical yeniden baslatmayi ve laptop'u kapatip acmayi deneyin. Bende de bir kere olmustu sanirim, olmustu ama sayisini tam hatirlamiyorum.

@Propratical şu yaziyi okuyun derim, ilk satirini.

AMD'de kod 43'ü VBIOS ve yazılım sorununda veriyor, donanımsal arızada NVIDIA kod 43 veriyor.

Kartta BIOS Switch varsa diğer tarafa çekip deneyebilirsiniz.

Çift monitörde bazen görüntü sorunları olabiliyor, ekran kartında farklı çıkışlardan görüntü almak çözebiliyor, yani çift monitörde oluşan sorun kartı arızalı yapmıyor.

Farklı çıkışlarda ve VBIOS anahtarı ile değişimde aynı sorun olursa, ana monitör görüntüsünü ekran kartından, ikinci monitörü iGPU aktif edip anakarttan alın.

(Anakart chipset sürücüsü mutlaka kurulu olsun, Fastboot ve güç yönetimindeki hızlı başlat kapalı olsun.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı