Sorun çıkaran RX 6650 XT servise gönderilmeli mi?

361370

Kilopat
Makaleler
1
RX 6650 XT ekran kartımı 1.5 aydır kullanıyorum ve yeri geliyor deli gibi hata alıyorum ama bazen de hiç hata almıyorum. Son çare olarak Power limiti arttırdıktan sonra 5 gündür hata almadım veya bugün göndereceğim ya da uzun bir süre gönderemeyeceğim işimden dolayı, yedekte 1650S var bu yüzden bilgisayarım yine çalışmaya devam edecek. Sizce göndermeli miyim?

RX 6650 XT ekran kartımı 1.5 aydır kullanıyorum ve yeri geliyor deli gibi hata alıyorum ama bazen de hiç hata almıyorum. Son çare olarak Power limiti arttırdıktan sonra 5 gündür hata almadım veya bugün göndereceğim ya da uzun bir süre gönderemeyeceğim işimden dolayı, yedekte 1650S var bu yüzden bilgisayarım yine çalışmaya devam edecek. Sizce göndermeli miyim?
Bence gönderin hocam.

Karta her türlü test yaptım aldığım hataları yeniden almak için tekrarladım ama hiç almadım bu yüzden kararsızım.
Hocam hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?

Karta her yürlü test yaptım aldığım hataları yeniden almak için tekrarladım ama hiç almadım bu yüzden kararsızım.

Hocam bende 6600 XT'de yaşadım sorunu. Alt Tab atarken ekranda bozulmalar, hatalar vb. DDU ile driver silip eski driver yükleyerek çözmüştüm sorunu.

Yeni Power değişimi yapıp sorun almadıysan bence şimdilik boş ver. Sorun alırsan gönder çünkü hata bu AMD kartlarında çok farklı yerlerde çıkabiliyor. Sorunu ekran kartında düşünüyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı