Sorunlu mikrofonu sorunsuz şekilde kullanmak zarar verir mi?

Katılım
1 Temmuz 2020
Mesajlar
1.472
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben daha önce mavi ekran sorunu aldım 2-3 kere. Daha sonra minidump dosyalarını paylaştığımda mikrofonun kamerasından kaynaklı bir sorun olduğunu öğrendim. Ben de kamera olmadan sadece mikrofonu kullanmaya başladım, mavi ekran almasam da mikrofonu kullanırken bilgisayarımda veya herhangi bir oyunda kasmalar meydana geliyor. Mikrofonu çıkarınca kasma geçiyor. Yeni bir mikrofon mu alayım bu sorun yüzünden yoksa sadece işimi yaparken mi bilgisayara takayım? (İşimi yaparken de ara sıra donuyor fakat engelleyecek derecede değil.) Bu mikrofon bilgisayarımı bozar mı?
Not: Mikrofon ve kamera birleşiktir.
 
Ben daha önce mavi ekran sorunu aldım 2-3 kere. Daha sonra minidump dosyalarını paylaştığımda mikrofonun kamerasından kaynaklı bir sorun olduğunu öğrendim. Ben de kamera olmadan sadece mikrofonu kullanmaya başladım, mavi ekran almasam da mikrofonu kullanırken bilgisayarımda veya herhangi bir oyunda kasmalar meydana geliyor. Mikrofonu çıkarınca kasma geçiyor. Yeni bir mikrofon mu alayım bu sorun yüzünden yoksa sadece işimi yaparken mi bilgisayara takayım? (işimi yaparken de ara sıra donuyor fakat engelleyecek derecede değil.) Bu mikrofon bilgisayarımı bozar mı?
Not: Mikrofon ve kamera birleşiktir.

Biraz daha ayrıntı be yahu. Nereden bilelim, USB'li mi? USB'siz mi? Normal mi? Düz mü? Yan mı? Markası ne?
 
İlk önce driverları güncelleyin, nereden takıyorsunuz bilmiyorum ama kısa devre varsa takdığınız yer yanabilir.

Driverlar güncel mikrofon simgesi var girişin üstünde oraya takıyorum taktığım yer mikrofonlar için olduğuna eminim ve kısa devre yok çünkü uzun zamandır böyle kullanıyorum olsa yanardı.
Biraz daha ayrıntı be yahu. Nereden bilelim, USB'li mi? USB'siz mi? Normal mi? Düz mü? Yan mı? Markası ne?

10-12 sene önce aldığım bir cihaz kutusu yok ve üzerinde A4Tech ve PC gameralens yazıyor.
 

Geri
Yukarı