Sorunlu Windows 10 kurulumundan sonra SSD %100 kullanılıyor

benbartu

Femtopat
RAM
16 gb ram 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
MLD M300 MLD22M300P13-500 PCI-Express 3.0 500 GB M
Ekran kartı
Rtx 3070ti
Anakart
b550 gaming x v2
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Bundan 2 gün önce akşam arkadaşımla Valorant girdik ve baktığımda 130 FPS 150 FPS alıyordum bende şaşırdım ve ekran kartı sürücüsünü güncelledim düzelmedi.
Dedim belki Valorant'la alakalıdır ama degilmis bende bilgisayara format attım ama formatların cogunu bozdum ilkinde BitLocker'i kaldırmamı istedi bende kaldırdım yeniden baslattım ve bu sefer de dosya kopyalanma yerinde durdu kaldı (2 saat boyunca) bende aç kapa yaptım ve formatı baslatmamı istedi bende başlattım bu sefer formatı attım ama şu an coğu seyi zar zor 500 Mbit internet hızıyla 1 MB indiriyor uygulamalar çöküyor SSD %100'den inmiyor SysMain Windows Update Windows Search gibi seyleri kapattım.
Yine de düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• ssd 100.png
    58,1 KB · Görüntüleme: 27
Temiz kurulum ile Win11 Proya geçiş sağlayın. Ardından yine SysMain, Search, Bağlı kullanıcı deneyimleri, Tanı ilkesi vb. Hizmetleri kapatın.

Yani eğer hala 10 kullanmak istiyorsan LTSC sürümleri var ama bence 11 kullan ve temiz sıfır kurulum yap.

Yani eğer hala 10 kullanmak istiyorsan LTSC sürümleri var ama bence 11 kullan ve temiz sıfır kurulum yap.

Hocam formattan başka tavsiyeniz var mı SSD'nin icinden gectimde 4 tane format attım çünkü ama düzelmesze son çare Windows 11 Pro'ya geçip format atacağım.

Hocam formatta 11'den 10'a gectim aynı sorun olmaya devam eder mi sizce?
Yok. Win11 kurun. Kurulum esnasında, internet açmayın. Önünüze gelen 5 seçeneği kapatın. Ardından bu yazıdaki adımları uygulayın. Sağlıklı bir Win11 Proya sahip olacaksınız:

Hocam formattan başka tavsiyeniz var mı SSD'nin icinden gectimde 4 tane format attım çünkü ama düzelmesze son çare Windows 11 Pro'ya geçip format atacağım.
Merak etmeyin hiçbir şey olmaz. SSD'den bahsediyoruz HDD değil ki.

Hocam önümüze gelen 5 seçeneği kapatın derken neden bahsettiniz pek anlamadım kusura bakmayın.

Hocam önümüze gelen 5 seçeneği kapatın derken neden bahsettiniz pek anlamadım kusura bakmayın.
Estağfurullah. ISO diske yazdırıldıktan sonra kurulum esnasında gelen 5 tane gizlilik seçeneğini kapatın. İnternetsiz kurulum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…