Sorunlu Windows 10 kurulumundan sonra SSD %100 kullanılıyor

benbartu

Femtopat
RAM
16 gb ram 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
MLD M300 MLD22M300P13-500 PCI-Express 3.0 500 GB M
Ekran kartı
Rtx 3070ti
Anakart
b550 gaming x v2
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Bundan 2 gün önce akşam arkadaşımla Valorant girdik ve baktığımda 130 FPS 150 FPS alıyordum bende şaşırdım ve ekran kartı sürücüsünü güncelledim düzelmedi.
Dedim belki Valorant'la alakalıdır ama degilmis bende bilgisayara format attım ama formatların cogunu bozdum ilkinde BitLocker'i kaldırmamı istedi bende kaldırdım yeniden baslattım ve bu sefer de dosya kopyalanma yerinde durdu kaldı (2 saat boyunca) bende aç kapa yaptım ve formatı baslatmamı istedi bende başlattım bu sefer formatı attım ama şu an coğu seyi zar zor 500 Mbit internet hızıyla 1 MB indiriyor uygulamalar çöküyor SSD %100'den inmiyor SysMain Windows Update Windows Search gibi seyleri kapattım.
Yine de düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• ssd 100.png
    ssd 100.png
    58,1 KB · Görüntüleme: 27
Tünaydın. Hocam bilgisayarı anca elime alabildim tam da Windows 11 indirecektim ve bilgisayarda Windows diye bir klasör fark ettim sileyim dedim silmeye başladım 2 3 saniye sonra aman boş ver kalsın dedım ve bir şey fark ettim disk kullanımı %50'ye düstü ve %50 de sabit kaldı bir fikriniz var mı? ve ssd ninm tamamını kullanamasamda oyunları kolay bi sekilde indirebiliyorum

Dosya Ekleri

• yuzde 50.png
    yuzde 50.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 12
  • yüzde 50 kullanan uygulamaa.png
    yüzde 50 kullanan uygulamaa.png
    95,9 KB · Görüntüleme: 14
  • ets2.png
    ets2.png
    361,3 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Tünaydın. Hocam bilgisayarı anca elime alabildim tam da Windows 11 indirecektim ve bilgisayarda Windows diye bir klasör fark ettim sileyim dedim silmeye başladım 2 3 saniye sonra aman boş ver kalsın dedım ve bir şey fark ettim disk kullanımı %50'ye düstü ve %50 de sabit kaldı bir fikriniz var mı? ve ssd ninm tamamını kullanamasamda oyunları kolay bi sekilde indirebiliyorum
Windows klasörünü silmek mi, şaka yapmıyorsunuz değil mi?
Sorunu anlamak zor. Bu olaylar olmadan önce ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

Windows klasörünü silmek mi, şaka yapmıyorsunuz değil mi?
Sorunu anlamak zor. Bu olaylar olmadan önce ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz?

Hocam ilk defa böyle bir şey denedim. Bu olaylardan once hiç dosya silmedim kaldırmadım eklemedım ayarlarla oynamadım Dying Light 2 yuklemistim o kadar sonra CraftRıse'dan Valorant oynamaya gectım ve FPS 130ları gecmemeye basladı.

Hocam ilk defa böyle bir şey denedim. Bu olaylardan once hiç dosya silmedim kaldırmadım eklemedım ayarlarla oynamadım Dying Light 2 yuklemistim o kadar sonra CraftRıse'dan Valorant oynamaya gectım ve FPS 130ları gecmemeye basladı.
Bilmediğiniz klasör ve dosyaları silmeyin. Windows 11i orjinal isoyla baştan kurun. Ardından normal bir şekilde bilgisayarı kullanmaya devam edin. Bilmediğiniz bir şeylere dokunmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı