- Makaleler
- 5
Tabii var;Tamamdır kardeşim bana uyar. Mobip uygulaması var mı oynayacağımız platformun?
İOS
Android
Paylaşacağım linke tıklarsanız uygulama inmişse zaten sizi oraya yönelndirecektir.
Tabii var;Tamamdır kardeşim bana uyar. Mobip uygulaması var mı oynayacağımız platformun?
Tabii var;
Paylaşacağım linke tıklarsanız uygulama inmişse zaten sizi oraya yönelndirecektir.
Magnus Carlsen pardon KeremEgeSivri.
Hocam linklere yönlendiremiyor beni. Uygulama adı söylerseniz onu indireyim direkt.Tabii var;
İOS
Android
Magnus carlsen pardon keremegesivri.
Sizinki?
LiChess.Hocam linklere yönlendiremiyor beni. Uygulama adı söylerseniz onu indireyim direkt.
Öyle bir şey düşünmüyorum.Katılmak isterim ancak bana kalırsa katılma ücreti 1 tl olsun. Örneğin 30 kişi katıldı. 30 TL'lik Steam cüzdan kodu verelim. Organize edebilir misiniz? Organize edemezseniz eğlencesine de oynanır.
Gelmedi hocam. Nickinizi bana bağışlar mısınız?Kıvanç hazne. Pardon istek attım.
Lichess.
Öyle bir şey düşünmüyorum.
Gelmedi hocam. Nickinizi bana bağışlar mısınız?.
Maç daveti at oynayak.
Blitz (5+3) rated Chess • Challenge from KeremEgeSivri (1080)
Join the challenge or watch the game here.lichess.org
Puanlı ama isterseniz puansız da olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.