Sosyal anksiyete nasıl atlatılır?

Hocam, ne oldu? Yenebildiniz mi? Sosyal anksiyetem var mı bilmiyorum ama sanki beni anlatıyorsunuz. Ne yapacağımı bilmiyorum. ☹

Hocam, ne oldu? Yenebildiniz mi? Sosyal anksiyetem var mı bilmiyorum ama sanki beni anlatıyorsunuz. Ne yapacağımı bilmiyorum. ☹
hocam evet yavaş yavaş yenmeye başladım diyebilirim. Her gün dışarı çıkmaya çalışıyorum bazen tek bazen yakın arkadaşlarımla kuzenlerimle geziyorum ve bunu yenmeye başladım sayılır yani gidip bir sinemaya ya da cafeye rahatça oturup sohbet muhabbet edebiliyorum.

Benimde problemim bu, biraz soru soracağım mazuru yoksa cevaplarsanız sevinirim.

Bir işiniz var mı?
İlaç kullanarak mı çözüme kavuştunuz?
Uzun vadede mi çözüldü sorununuz yoksa kısa süre içinde mi atlattınız?

İlaç Kullanmadım. Bir işim şuan yok her gün olmasa bile haftada 3-4 kere dışarı mutlaka çıkıyorum gerek tek başıma gerek kuzenimle ya da bir kaç dostumla. Bunu Uzun vade de atlattım diyebilirim başta çok zorlansam da şuan aşırı rahatım ve istediğim ve arzuladığım bir kaç şeyi kolaylıkla yapabiliyorum.

Eğer bir şeyi arzularsan ve istersen yapamicağın hiç bir şey yoktur mert o yüzden kesinlikle sana önerim korkma cesur ol. Ne istiyorsan onu yap kendine bir yol belirle ve o yoldan sadece kendin git. Zaman geçtikçe o yolda bi bakmışsın yanında dostlarınla beraber yürüyorsun..

doktora gittiniz mi

son durumunuz nedir hocam? ben de bu dertlerden muzdaribim ve hayatı yaşamama engel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…