For East Troop
Hectopat
Selam, Kayseri'de iki tane sosyal bilimler var ve puanım yeterse gidebilirim. Bu liseler nasıl, sizce gidilir mi? Sistemi nasıl işliyor, ne özelliği var yani?
Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite okuyup derece yapabileceğini düşünüyorsan gidilebilir yoksa. Osman Ulubaş lisesine de iyi diyorlardı arkadaşlarim.Selam, Kayseri'de iki tane sosyal bilimler var ve puanım yeterse gidebilirim. Bu liseler nasıl, sizce gidilir mi? Sistemi nasıl işliyor, ne özelliği var yani?
Osman Ulubaş adında üç lise var, hangisi hocam? İki tanesine puanım yetmiyor zaten.Üniversite okuyup derece yapabileceğini düşünüyorsan gidilebilir yoksa. Osman Ulubaş lisesine de iyi diyorlardı arkadaşlarim.
Orada Osman Ulubaş mı var hocam? Osman Ulubaş Köşk Anadolu köşkte, Osman Ulubaş Fen de Şehir Hastanesi'nin orada. Diğeri de Sümer'de diye biliyorum.Yeni sanayinin orada ki.
Orada Osman ulubaş mı var hocam? Osman ulubaş köşk Anadolu köşkte, Osman ulubaş fen de şehir Hastanesi'nin orada. Diğeri de sümer'de diye biliyorum.
Düzeltme:
Varmış.
Eki Görüntüle 1460652
Ora puansız diye biliyorum fakat puanlıysa bile iş işten geçti. Tercih onaylandı bile.Buraya puanın yeterse tavsiye ederim hemi az çok ortamıda güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.