Sosyal bilimler lisesinde hazırlık sınavı zor mu?

yilmazefebcir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bu yıl lise seçimlerinde sosyal bilimler lisesi düşünüyorum ama aklımda bir soru var: Hazırlık sınavı zor mu?
Ya yapamazsam ne olur? Bir de ben yazılım üzerine bir iş hayal ediyorum bu yüzden hazırlık yılı da bana katkısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversitedeki hazırlık geçme sınavının soruları çok basitti, o yüzden lisede zor olacağını sanmıyorum. Eğer okula erken kayıt yaptırdıysanız, hazırlığı okumanızı öneririm; yoksa atlayıp üniversitede hazırlığı okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Peki yazılım kariyerinde o liseden mezun olmak bir şeyi değiştirir mi? Zaten benim içinde iyi olur ben LGS de matematikten gittim biraz daha yapsaydım istediğim bir üst liseye gidebilecektim :(

Merhaba arkadaşlar, ben bu yıl lise seçimlerinde sosyal bilimler lisesi düşünüyorum ama aklımda bir soru var: Hazırlık sınavı zor mu?
Ya yapamazsam ne olur? Bir de ben yazılım üzerine bir iş hayal ediyorum bu yüzden hazırlık yılı da bana katkısı olur mu?
Hazırlık sınavı yok diye biliyorum bende hazırlıklı bir lisede okudum öyle bir şey yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı