Sosyal Bir Forum Tavsiyesi

Arkadaşlar lütfen site söylemeyin Anıl abiye zaten göremiyoruz, bu defa tamamen kaybolur gider. En azından bu sitede yorumlarını görüyoruz. Burada tartış abi.

Donanım Arşivi diyen var ya, Abdullah ne yapıyor o kategorilerde bedava haca gönderme çekilişi yapıyor herhalde.

Teknoloji temalı olanlarda Technopat dışında birine bakacağımı pek sanmıyorum ya

Aynı şeyi söyleyebilirim. İki üç sene önce SDN vardı fakat olaylar yaşandıktan sonra forumun geldiği hale en fazla bir ay dayanabildim.

Ekşi sıkıcı gelebilir hocam.

Ekşi forum bile değil niye önerilmiş ki Reddit biraz daha yakın kaçsa da o da forum tadını vermiyor. Bir şey okuyup çıkmak için daha iyi bir yer. Ekşinin sorunsallar kısmı belki olabilir ama orada hiç zaman geçirdiğimi söyleyemem.

Arkadaşlar lütfen site söylemeyin Anıl abiye zaten göremiyoruz, bu defa tamamen kaybolur gider. En azından bu sitede yorumlarını görüyoruz. Burada tartış abi.
Daha henüz gitmiyorum, buralardayım Sosyal temalı bir yer de olsun istiyorum. Daha senle laf anlatmamız gereken çok kişi var merak etme
Donanım Arşivi diyen var ya, Abdullah ne yapıyor o kategorilerde bedava haca gönderme çekilişi yapıyor herhalde.
Teknoloji varsa Technopat direkt Orası kesin. SDN'ye bakayım dedim bir kere ne bir akış var ne bir düzen var mesela. Donanım Arşivi'ni düşünemiyorum bile
Ekşi forum bile değil niye önerilmiş ki Reddit biraz daha yakın kaçsa da o da forum tadını vermiyor. Bir şey okuyup çıkmak için daha iyi bir yer.
Yemin ediyorum ülkede aktif ve sosyal bir forum eksikliği var baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…