AyıpsınValla anlasam ve zamanım olsa yapacağım, o kadar yaniYaparsanız beni de moderatör yapın be hacı be
![]()
AyıpsınValla anlasam ve zamanım olsa yapacağım, o kadar yaniYaparsanız beni de moderatör yapın be hacı be
![]()
Ekşi önerdim çünkü bu tanımı tam olarak karşılayan nadir platformlardan biri. Her türlü insandan her türlü düşünceyi görebileceğin nadir platformlardan biri. Varsa daha iyi bir yer öner.Yani tarih, bilim, din, felsefe, sinema gibi konuların aktif olarak konuşulduğu,
AyıpsınWeb geliştiriciler beri gelsin. Front-end'i hâlletseniz yeter
![]()
Durun oğlum, durduk yere full ban yiyeceğiz şimdiHavadan sudan forum![]()
Belgesel konusu var hatırlarsın dünden. Detista mı müslüman ben mi müslümanım anlamadım, bunlar yüzünden yanlışlıkla müslüman olacağım gibime geliyor.Sosyal temalı bir yer de olsun istiyorum. Daha senle laf anlatmamız gereken çok kişi var merak etme
E soruyorum işte ben de zatenEkşi önerdim çünkü bu tanımı tam olarak karşılayan nadir platformlardan biri. Her türlü insandan her türlü düşünceyi görebileceğin nadir platformlardan biri. Varsa daha iyi bir yer öner.
Az ötede oynayın der gibi kendi forumunuzda oynayın banı olur oDurun oğlum, durduk yere full ban yiyeceğiz şimdi![]()
Mesajımı şu kişiye yazdım, sana değil, yanlış anladın.E soruyorum işte ben de zatenBilsem niye sorayım burada mahallenin delisi gibi
![]()
Ekşi forum bile değil niye önerilmiş ki![]()
Yemin ediyorum bir gün o konudaki herkesi toplayıp cuma namazına götüreceğim az kaldı. Göster bakalım ne kadar biliyorsun diyeBelgesel konusu var hatırlarsın dünden. Detista mı müslüman ben mi müslümanım anlamadım, bunlar yüzünden yanlışlıkla müslüman olacağım gibime geliyor.
Ben de mesajlara baktım şimdi yanlış bir şey mi dedim yoksa diyeMesajımı şu kişiye yazdım, sana değil, yanlış anladın.
"Forum gidin kumda oynayın" al başlığı da buldum işteAz ötede oynayın der gibi kendi forumunuzda oynayın banı olur o![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.