Sosyal Bir Forum Tavsiyesi

Yav Ekşi de 10 numara bir yer değil. Dediğim gibi aptalı, çomarı çok. Ülkenin özeti gibi her çeşit insanı barındırıyor.

Benim sevdiğim ve ilgilendiğim özelliği, mesela bir dizideki karakterin içtiği birayı, sigarayı merak ediyorsun. Ya da öznel değerlendirmeler okumak istiyorsun. Araştırınca bunu sadece sen değil, diğerler insanların da merak ettiğini görüyorsun. Bilgiye kolay erişim sağlanıyor, arada yüz güldüren kişisel değerlendirmeler vs. oluyor falan.

Yazma kısmı ise, yazdıklarının görünmesi için yazar olman gerekiyor. Yazar olmadan da yazabilirsin ama yazdıkların gözükmez. Ben 10-15 girdi girmiştim galiba, birkaç ay sonra yükselttiler.

@painkiller Benim şahsen enerjim bitti bunlara laf yetiştirmekten, karşıdaki kişinin bilgi seviyesi yetersiz olunca olan sana oluyor. Duvara konuşmak gibi bir şey.
Mesela bir dizideki karakterin içtiği birayı, sigarayı merak ediyorsun. Araştırınca bunu sadece sen değil, diğerler insanların da merak ettiğini görüyorsun.
Ne işsizler var arkadaş. 🙂

@painkiller Benim şahsen enerjim bitti bunlara laf yetiştirmekten, karşıdaki kişinin bilgi seviyesi yetersiz olunca olan sana oluyor. Duvara konuşmak gibi bir şey.
Dinlendiysen Deist konusuna gel:) Şanzelize Kafe gibi oldu içerisi🤣 Kafalar bir milyon orada:)

Ne işsizler var arkadaş. 🙂
Bir şeyi ufak detaylar mükemmel yapar, deme öyle. Adamın içtiği viskiden, sigara markasından 1 sayfa karakter analizi çıkaran deliler var :) Ne işe yarayacak, hiç. Ama güzel yazıyorlar işte, okutturuyor.

@Mithat Berhan yeminle bazen yıldırıyorlar insanı:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı