Sosyal Bir Forum Tavsiyesi

160$ şu anda. Bizim gibi bütün eklentileri isterseniz 345$ ediyor. Tabi buna bir de üçüncü parti eklentiler lazım. Onlarla birlikte 500 $ olacaktır tahminim. Güncel kurdan 3200 TL civarında ediyor.

Ama asıl mesele forumu kurmak değil, ayakta tutmak, kontrol etmek. Bence.
Bizim çok bir işimiz olmaz, open source yeterli olur. Forumu ayakta tutmaktan ziyade tek seferlik bir deneme yapmayı düşünüyorum. Olursa olur olmazsa olmaz. Daha girişimcilik yapabileceğim çok yıllar var önümde.

160$ şu anda. Bizim gibi bütün eklentileri isterseniz 345$ ediyor. Tabi buna bir de üçüncü parti eklentiler lazım. Onlarla birlikte 500 $ olacaktır tahminim. Güncel kurdan 3200 TL civarında ediyor.

Ama asıl mesele forumu kurmak değil, ayakta tutmak, kontrol etmek. Bence.
100 kişi bir araya gelip 160$ paket ile başlasak sonradan kitleye göre gelişmek daha mantıklı değil mi sizce?

Arkadaşlar lütfen site söylemeyin Anıl abiye zaten göremiyoruz, bu defa tamamen kaybolur gider. En azından bu sitede yorumlarını görüyoruz. Burada tartış abi.🙂

Donanım Arşivi diyen var ya, Abdullah ne yapıyor o kategorilerde bedava haca gönderme çekilişi yapıyor herhalde.
Ben biraz baktım oraya. O kitle Abdullah'a tapıyor neredeyse :D.

Bayılırım:) Hakikaten orada mesaj kasıp moderatör olmayı düşünmüştüm. İlk gün kitleyi görünce aman dedim:)
Bir tane çocuk, oyun laptopundan sadece oyun mu oynanır diye konu açmıştı. Oraya girmeye korkuyorum;)
Yanlış biliyorsun. Çok bilgili, deneyimli, türkçemizi en doğru şekilde kullanan kişilerde var bu arkadaş gibi. 😉
ss68.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı